Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a csajom pofátlanul megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...

Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 22. 15:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
37%

Ja persze a legegyszerűbb leverni, de ha pl a húgommal próbálnád meg, akkor estére már macskaeledel lennél!

Ilyenkor kicsit magadba kéne nézned!

A megcsalás könnyű erkölcsű csajnál könnyebben jön de a legáltalánosabb esetekben ez nem olyan könnyű. Sokminden vezethetett ide.

Lehet h elhanyagoltad a csajt esetleg nem voltál elég törődő az ágyban, vagy ráerőszakoltad ezt a kapcsolatot amikor neki nem is vagy megfelelő partner.

A csaj hibázott ugyan de neked legalább akkora sarad lehet benne, vagy nagyobb.

Elég hülye felfogás a többiek részéről hogy a megcsaló a roh@dék a megcsalt meg a szegényke. Az életben semmi sem olyan tök egyszerű! Főleg nem egy pár soros történetből pontosan megtudni az igazságot!

A csajjal szakíts de úgy ahogy azt egy értelmes felnőtt tenné, és nem kell őt bántani. Az okokat meg derítsd ki! Ez döntő lehet a jövődre nézve!

30F

2013. febr. 22. 16:34
 22/46 anonim ***** válasza:
35%

Én nem hiszek az ilyen hippi nem szabad haragudni féle baromságokban.

Eleve, ha megjelenik a lelki szemeim előtt, hogy más alatt nyöszörög és mást szopkod, az alacsony vérnyomásom simán felmenne 200-ra.

100%, hogy kirúgnám, de az is biztos, hogy akkorát leb.sznél neki, hogy egy hétre lebénul az arca. Ha meg elkezd rinyálni, hogy bocsássak meg, kapja a következőt.

Kérdező, nyugodtan intézd el. Nőket talán nem ütnünk meg - bár ez is egy baromság - de ribancokat igen.

Ha pedig vannak róla kompromimitáló anyagok, akkor azonnal dobd fel bizonyos oldalakra.

2013. febr. 22. 16:37
 23/46 anonim ***** válasza:
63%

"Ja persze a legegyszerűbb leverni, de ha pl a húgommal próbálnád meg, akkor estére már macskaeledel lennél!

Ilyenkor kicsit magadba kéne nézned!"

De kemény vagy te utolsó. Akkor ezek szerint, ha ribanckodik a húgod, akkor avassuk szentté?

"A csaj hibázott ugyan de neked legalább akkora sarad lehet benne, vagy nagyobb."

NEhogy már ő legyen a hibás, te gyökér. Méghogy nagyobb. A végén még a csaj lesz a szegény áldozat mi? Ez kb. olyan, mintha ki akarnak rabolni az utcán, de én nem hagyom és ha leszúrnak, akkor én vagyok a hibás. Sőt a rabló az áldozat, mert biztos, csak kajára kellett a lóvé. Eszem megáll mekkora gyökerek vannak itt.

Gondolom, ha a te nőt b*szott volna félre már rég anyáznál. Mondd, hogy nem!

2013. febr. 22. 16:40
 24/46 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező! Eleve szóba sem álltam volna veled. Hasba rúgod?

Férfias megoldás? Egy férfi TUD uralkodni az indulatain.

Legalábbis a műveltebbek..Cigányoknál divat ez a boszúállás

mikéntje. Bántottad már máskor is?

Ha "szerinted" kiérdemelte?

Mi ez a többi agresszív válasz? Hol vannak a férfiak, akiket nem az indulat vezérel?

Kedves, szeretni való férfit nem szoktak megcsalni...

Agresszív, nőket lenéző, veréssel, hasba rúgással fenyegetőzőket igen. Nőnek társ, nem vadállat kell.

Cigány, alpári viselkedés..

2013. febr. 22. 18:01
 25/46 anonim ***** válasza:
Félelmetes, ami itt van...
2013. febr. 22. 18:39
 26/46 A kérdező kommentje:

"Kérdező! Eleve szóba sem álltam volna veled. Hasba rúgod?

Férfias megoldás? Egy férfi TUD uralkodni az indulatain.

Legalábbis a műveltebbek..Cigányoknál divat ez a boszúállás

mikéntje. Bántottad már máskor is?

Ha "szerinted" kiérdemelte?

Mi ez a többi agresszív válasz? Hol vannak a férfiak, akiket nem az indulat vezérel?

Kedves, szeretni való férfit nem szoktak megcsalni...

Agresszív, nőket lenéző, veréssel, hasba rúgással fenyegetőzőket igen. Nőnek társ, nem vadállat kell.

Cigány, alpári viselkedés.."

Tudod azt kívánom neked, hogy a pároddal keféljen egy másik csávó és majd megtudod a magyarok istenét! Kikérem magamnak, hogy lecigányozz!! Magyar vagyok ha hiszed ha nem...mondjuk lehet neked nem is volt nővel dolgod azért lököd itt a hülye dumádat!

2013. febr. 22. 19:18
 27/46 anonim ***** válasza:
44%

Ha megütsz egy Nőt nem vagy Férfi, hanem csak egy jellemtelen alak.

Rossz érzés, nagyon rossz, de el kellene gondolkodnod azon, hogy miért tette...

2013. febr. 22. 19:33
 28/46 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg nem volt még nővel dolgom...:)

Nő vagyok. Megcsaltak már. Nem akartam kiontani ezért a volt párom belét. Kiherélni sem akartam.

Tényleg félelmetesek vagytok. Neked a lecigányozás a legnagyobb sértés? Egy ilyen agresszív, konfliktus nem

tudónak? Ajaj!

2013. febr. 22. 19:34
 29/46 anonim ***** válasza:
12%
"csávó" ? Ezt a szót nem a cigányok használják?
2013. febr. 22. 19:35
 30/46 anonim ***** válasza:
13%
Nem egy nőt ütne meg hanem 1 r.bancot! Nem mindegy ám.Egyébként én is csaj vagyok,de az ilyen rohadt r.bancok megérdemelnének pár nagy rohadt pofont!
2013. febr. 22. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!