Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a csajom pofátlanul megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...

Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 22. 15:10
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%
Jah dugd meg jo keményen hogy beszarjon! Azt mondmeg neki nah mehetsz kurv@...
2013. febr. 22. 15:15
 12/46 anonim ***** válasza:
83%
Azt hiszem friss ez az egész. Szóval ha nem teszel semmit, csak simán hagyod a francba, a volt csajod jobban meglepődik. A másik sráccal meg miért is kéne foglalkozni, ha a csajod lépett félre. A csaj már úgy sem jelentkezik. Inkább keres Magadnak egy másik csajt, na ez már idegesítené. Különben is csajokból több van, válogatni lehet. N
2013. febr. 22. 15:16
 13/46 anonim ***** válasza:
91%
Oregem, teged felszarvaztak, es most, hogy mindenki tudja, nem fogod visszaszerezni a tekintelyedet egy veressel, csak sulyosbitanad a helyzeted. Nyeld le, idd le magad parszor, nezz mas no utan. Barkivel megtortenhet, meg pasik is meg szoktak csalni a nojuket...
2013. febr. 22. 15:17
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem ütnék meg nőt.

De van egy rossz képességem,hogy 5 perc után megtalálom bárki gyengéjet,csak ezt visszatartom,de ebben az esetben lehet,hogy nem tenném.

2013. febr. 22. 15:18
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Sem a pofozkodás, sem a rugdosás nem jó ötlet. Hosszú távon semmiképp.

A végén te leszel a "vadállat", aki "megérdemelte, hogy megcsalják," és "ne csodáld, ha gyengédségre vágyott, és keresett mást".

A világból ki fognak miatta szekálni.

Legyél hűvös, tiporj a lelkébe, közöld vele, hogy tudod, hogy megcsalt, és neked nem kellenek ri.bancok.

A pasit meg hagyd, egy ilyen csajnál nagyobb büntetés nem kell neki. Két hét múlva őt fogja megcsalni.

Te meg kicsit sajnáltasd magad a csajokkal, hogy mi mindent megtettél érte, milyen hűséges vagy, milyen romantikus, milyen kedves, és mégis egy bunkó kell annak a repedtsarkúnak. Jó esetben még aznap jelentkezik egy önkéntes, hogy bebizonyítsa, igenis vannak hűséges, kedves lányok, akik tudnak szeretni.

A legnagyobb bosszú nem az, ha megütöd, és látja rajtad, hogy fáj.

Az, ha két hét múlva ő utánad sír, mert lapátra tették, te meg kéz a kézben andalogsz egy másik csajjal.

2013. febr. 22. 15:22
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem értettem ezt a "jól megverem a fickót" attitűdöt. Téged a csajod csalt meg, a sráchoz semmi közöd. De persze azt sem értem, minek akarsz verekedni egyáltalán, legalább viseld a dolgot méltósággal..
2013. febr. 22. 15:30
 17/46 anonim ***** válasza:
én még jól leszopatnám aztán kidobnám
2013. febr. 22. 15:34
 18/46 anonim ***** válasza:
0%
Lekevernék neki egy ótvar nagy pofont.Aztán mondanám neki,h takarodjon a közelemből.Az ilyen ócska lotyóval,kár foglalkozni tovább.
2013. febr. 22. 15:38
 19/46 anonim ***** válasza:

egy pofont simán megérdemel egy olyan aki lefekszik mással. de nagyon vigyázz hogy ne hagyjon nyomot. se tanú ne legyen, így nem tudja bizonyítani a tettlegességet. a másik pasi igazából nem hibás. a csajodnak kellett volna kicsit összébb zárni a lábát.

am szerintem dobj neki egy smst, hogy figyi, én nem járok ribancokkal.vége...

és ennyi. nem kell ezen görcsölni meg idegeskedni:)

26N

2013. febr. 22. 16:21
 20/46 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe áthívnám magamhoz, jól megsz.patnám, meg dugnám majd mondatnám hogy ennyi elég is volt belőled mehetsz.
2013. febr. 22. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!