Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?
Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...
Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?
Soha nem ütnék meg nőt.
De van egy rossz képességem,hogy 5 perc után megtalálom bárki gyengéjet,csak ezt visszatartom,de ebben az esetben lehet,hogy nem tenném.
Sem a pofozkodás, sem a rugdosás nem jó ötlet. Hosszú távon semmiképp.
A végén te leszel a "vadállat", aki "megérdemelte, hogy megcsalják," és "ne csodáld, ha gyengédségre vágyott, és keresett mást".
A világból ki fognak miatta szekálni.
Legyél hűvös, tiporj a lelkébe, közöld vele, hogy tudod, hogy megcsalt, és neked nem kellenek ri.bancok.
A pasit meg hagyd, egy ilyen csajnál nagyobb büntetés nem kell neki. Két hét múlva őt fogja megcsalni.
Te meg kicsit sajnáltasd magad a csajokkal, hogy mi mindent megtettél érte, milyen hűséges vagy, milyen romantikus, milyen kedves, és mégis egy bunkó kell annak a repedtsarkúnak. Jó esetben még aznap jelentkezik egy önkéntes, hogy bebizonyítsa, igenis vannak hűséges, kedves lányok, akik tudnak szeretni.
A legnagyobb bosszú nem az, ha megütöd, és látja rajtad, hogy fáj.
Az, ha két hét múlva ő utánad sír, mert lapátra tették, te meg kéz a kézben andalogsz egy másik csajjal.
egy pofont simán megérdemel egy olyan aki lefekszik mással. de nagyon vigyázz hogy ne hagyjon nyomot. se tanú ne legyen, így nem tudja bizonyítani a tettlegességet. a másik pasi igazából nem hibás. a csajodnak kellett volna kicsit összébb zárni a lábát.
am szerintem dobj neki egy smst, hogy figyi, én nem járok ribancokkal.vége...
és ennyi. nem kell ezen görcsölni meg idegeskedni:)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!