Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bírni ép ésszel, amikor a szeretőd egy toxikus kapcsolatban van, de mindig visszamegy?
Nem is tudom milyen a kapcsolatunk, azért hívom így hogy szerető mert talán így le van egyszerűsítve.
Mindig ki van dobva otthonról, eljön hozzám, végighallgatom a drámát ami olyan szinten gusztustalan, hogy elmondani nem lehet. Amikor együtt vannak akkor is keres, mert én nagyon normális vagyok vele (bár akkor nincs szex! Úgy nem tudok vele lenni) de ha összevesznek akkor főleg mindig nálam landol napokig, hetekig, megnyugszik velem, megkapja azt amit otthon nem, aztán mikor lelkileg jól van visszamegy… hogy aztán 1 hét múlva megint cirkusz legyen.
Csalják egymást, verik egymást, egymás családját is megalázzák, lopnak egymástól, tényleg elmondani nem lehet mikre képesek… egy pohár vízen összevesznek.
És húzna hozzám, de egyszerűen nem tudja elhatározni hogy kilépjen abból a kapcsolatból.
Nem mondom, hogy nálam nyert ügye lenne, mert nem biztos hogy nekem kéne, csak egy megalázkodott lábtörlőt látok benne. De sokat jelent így elszakadni sem tudok tőle. És ő sem tőlem. Párja nem tud rólam, szerintem akkor öngyulladást végezne a hisztirohamtól ha még ezt is megtudná, mert minden miatt már repül a holmi a 2. emelet ablakából…
Ti voltatok hasonló helyzetben? Hogy kezeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!