Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal annak ellenére hogy szeretem, mert nem éreztem se a tüzet, se azt az ő részéről hogy fontos vagyok neki. Azonban az érzéseim miatt nem tudom mi tévő legyek…? Bővebben lent:
Nehéz most, de jól döntöttél. Kicsit egyedül leszel most, ennek van itt az ideje! Ne keressétek egymást, vége van, az nem jó egyikőtöknek sem, ha tartjátok a kapcsolatot.
Találsz majd melegebb szívű lányt is magad mellé, az illene hozzád.
25F-ként sütöttél egy tortát a lánynak...
Hm, liberlizmus, feminizmus ide vagy oda, ezt még a mai világban is elég hihetetletlen.
De ha igaz is, egy önző, egoista emberre nem szabad építeni.
Valószínű semennyire sem vagy neki fontos, vagy bármilyen kapcsolat.
Ezt a kapcsolatot szerintem is jobb volt elengedni.
Bár a lány részéről is megértem, hogy 20 évesen még a tanulás, karrier az első.
Nem volt a csajjal gond, egyszeruen masok vagytok, masok az igenyek. 20 evesen teljesen okes, hogy nem szulni, hanem karriert epiteni akar. Az is normalis, hogy fontossagi sorrendben o az elso. Magadnak is te kellene, hogy legyel. Ha a masikat priorizalod magad helyett, akkor piedesztalra emeled, nem lesztek egyenloek a kapcsolatban, labtorlo leszel.
Jobb volt igy donteni, mindketten talaltok majd megfelelo partnert.
6
Egy 20 évessel erről beszélni még nagyon korai szerintem... Annyi minden változik közben!
Lehet jobb, ha egy korban jobban hozzád illő, komolyabb nőt keresel. 25-28 évest mondjuk.
Ha azt érzed egy kapcsolatban, hogy nem vagy fontos a másiknak, onnan menni kell.
Harmonikusan működő kapcsolatban mindkét félnél a másik áll a prioritási skála élén, és ez természetesen nem jelenti azt, hogy a kapcsolaton kívül nincs élet, és azt sem, hogy állandóan fel kell áldoznod magad a másikért. De ha neki nem te voltál az első, akkor ez egy olyan egyenlőtlenség, amire nem lehet építeni. Ha felbillen az egyensúly, onnantól nem működik a kapcsolat.
Vannak önző emberek, akik számára a párkapcsolat csak egy örömforrás a sok közül, az ilyenek nem kezelik egyenrangú partnerként a társukat, csak egy kelléknek a saját igényeik kielégítésére.
Jól tetted, hogy kiléptél a kapcsolatból, mert előbb-utóbb ő dobott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!