Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veled olyan, hogy a másik nem volt hajlandó elfogadni a szakítást?
Nekem volt egy olyan exem, aki a könyörgéstől kezdve a fizikai bántalmazásig mindent bevetett, hogy "jobb belátásra" bírjon. Szerencsémre, a jó kondimnak (és valószínűleg az extra adag adrenalin löketnek) köszönhetően meg tudtam magam védeni. Szó szerint karcolásokkal és pár lila folttal a karomon, de megúsztam.
Még évekkel később is nyomult volna a közösségi oldalakon, ha nem tiltom le mindenhonnan. Ismerőseimből a telefonszámomat próbálta kihúzni. Bement a volt melóhelyemre (épp szabin voltam hála az égnek), üzenetet hagyott (olvasatlanul hajítottam a kukába). Az egyik legszürreálisabb eset volt, mikor kollégám kísért haza és ő hirtelen előugrott a ház előtti bokorból:)) Mondjuk akkor kibírtam röhögés nélkül. Kollégám már kevésbé. Utána sokáig poénkodott azzal, hogy időnként a Legkisebb ugrifüles című mese dalát énekelgette: "Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra..."
Komolyra fordítva, ez az exem egy tipikus zaklató volt. Mai fejjel rendőrségi ügyet csináltam volna belőle. Persze utólag pontosan tudom, hogy a beteges féltékenység, a lelki terror, a kapaszkodás körömszakadtáig valakihez, akinek kigyomlálhatja az idegrendszerét, mind-mind komoly pszichés problémából gyökereznek. Persze utólag csomó mindent máshogy csinálnék. Kicsit magas árat fizettem egy nem létező szerelemért. Hát ez van, srácok.
Nem is annyira arról szól, hogy a szakítást nem akarta elfogadni, de minden áron ott akart valahol lenni a partvonalon, hogy amikor épp ahhoz van kedve, dughassunk, amikor meg nincs, akkor majd más nőkkel csinálja.
Mindezt úgy reprezentálta, hogy miután letiltottam mindenhonnan, új emailcímekről, és új telefonszámokról próbálkozott, írogatott emaileket, vagy üzeneteket, vagy néha próbált felhívni a már letiltott számáról, vagy újakról. Ha szóba álltam vele, mert magányos voltam, és törődésre vágytam, össze vissza adta a szépet, hogy mennyire fontos vagyok neki, nagyon sajnálja, hogy megbántott, ezt ezer féle módon és formában, de pár perc múlva megint ott tartott, hogy ő nem akar monogámiát, ezt miért nem értem meg, de hiába mondtam el, hogy nekem ez nem kell, nem erre vágyom, nem volt képes felfogni, a mai napig nem képes.
Nyilván minden zaklatás agyi problémákból származik...
Az exem ilyen, 7 éve nem vagyunk már együtt, ment a huzavona, a mai napig nem tudott továbblépni. Nem becsült meg, megcsalt az eggyel előttem lévő barátnőjével, két kapufára játszott sokáig. Szánja-bánja, blabla. Mese habbal. Mai napig rögeszméje, hogy visszakaphat.
Volt hogy a munkahelyem előtt random "véletlenül" feltűnt. Üzeneteket hagyott a postaládámban, persze voltak letiltás előtti hívások, üzenetek mindenféle felületen.
Jesszus, ennyi beteg ember mászkál közöttünk??
Nagyon sajnálom lányok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!