Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Történt veled olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hadik_Saci kérdése:

Történt veled olyan, hogy a másik nem volt hajlandó elfogadni a szakítást?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy olyan exem, aki a könyörgéstől kezdve a fizikai bántalmazásig mindent bevetett, hogy "jobb belátásra" bírjon. Szerencsémre, a jó kondimnak (és valószínűleg az extra adag adrenalin löketnek) köszönhetően meg tudtam magam védeni. Szó szerint karcolásokkal és pár lila folttal a karomon, de megúsztam.

Még évekkel később is nyomult volna a közösségi oldalakon, ha nem tiltom le mindenhonnan. Ismerőseimből a telefonszámomat próbálta kihúzni. Bement a volt melóhelyemre (épp szabin voltam hála az égnek), üzenetet hagyott (olvasatlanul hajítottam a kukába). Az egyik legszürreálisabb eset volt, mikor kollégám kísért haza és ő hirtelen előugrott a ház előtti bokorból:)) Mondjuk akkor kibírtam röhögés nélkül. Kollégám már kevésbé. Utána sokáig poénkodott azzal, hogy időnként a Legkisebb ugrifüles című mese dalát énekelgette: "Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra..."

Komolyra fordítva, ez az exem egy tipikus zaklató volt. Mai fejjel rendőrségi ügyet csináltam volna belőle. Persze utólag pontosan tudom, hogy a beteges féltékenység, a lelki terror, a kapaszkodás körömszakadtáig valakihez, akinek kigyomlálhatja az idegrendszerét, mind-mind komoly pszichés problémából gyökereznek. Persze utólag csomó mindent máshogy csinálnék. Kicsit magas árat fizettem egy nem létező szerelemért. Hát ez van, srácok.

jan. 18. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt. A férjem szent meggyőződése volt amikor beadtam a válópert, hogy minket nem fog szétválasztani a bíró, mert ő ebbe nem egyezik bele, ő nem akar válni, és ha az egyik fél nem akar válni akkor együtt kell maradni. Nem is értem ezt mégis hogy gondolta, és ezek után jött, kérdező az általad felsorolt dolgok is, a könyörgés, bántalmazás, terror, verések. Teljesen kifordult magából.
jan. 18. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen. Volt vőlegényem nem fogta fel, hogy vége, és hogy nem szeretném, hogy többet keressen. Beállított hozzám hívatlanul a kifejezett kérésem ellenére, hívogatott, volt hogy 20 nem fogadott hívásom volt tőle egy órán belül, írogatott minden felületen, aztán anyámon keresztül próbált infókat szerezni rólam. Nagyon ijesztő volt, és én felhívtam akkor a 112-t, hogy adjanak információt, miket tehetek. Ha nem fejezte volna be, továbbmentem volna és megtettem volna a feljelentést zaklatásért.
jan. 18. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Nem is annyira arról szól, hogy a szakítást nem akarta elfogadni, de minden áron ott akart valahol lenni a partvonalon, hogy amikor épp ahhoz van kedve, dughassunk, amikor meg nincs, akkor majd más nőkkel csinálja.

Mindezt úgy reprezentálta, hogy miután letiltottam mindenhonnan, új emailcímekről, és új telefonszámokról próbálkozott, írogatott emaileket, vagy üzeneteket, vagy néha próbált felhívni a már letiltott számáról, vagy újakról. Ha szóba álltam vele, mert magányos voltam, és törődésre vágytam, össze vissza adta a szépet, hogy mennyire fontos vagyok neki, nagyon sajnálja, hogy megbántott, ezt ezer féle módon és formában, de pár perc múlva megint ott tartott, hogy ő nem akar monogámiát, ezt miért nem értem meg, de hiába mondtam el, hogy nekem ez nem kell, nem erre vágyom, nem volt képes felfogni, a mai napig nem képes.

Nyilván minden zaklatás agyi problémákból származik...

jan. 18. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Ha a másik szerelmes, akkor eleinte alap, hogy nem fogadja el.
jan. 18. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt. 10 év után is járkált be a munkahelyemre. Mostani páromnak kellett elzavarnia.
jan. 18. 17:47
 6/14 anonim válasza:
100%
Az exem. Hónapok óta elromlott kapcsolat, amit már nem lehetett helyrehozni (hisz csak én akartam rajta dolgozni, őt ez a része nem érdekelte), drogok, mentális bántalmazás. Mikor mondtam, hogy vége, nem engedte. Egyszerűen nem tudtam megszabadulni tőle, majd 2-3 hétre rá vége lett. Majdnem 3 évet voltunk együtt. Adtam magamnak, a gyógyulásomnak időt, és esélyt másoknak. Most egy boldog, egészséges párkapcsolatban lehet részem:)
jan. 18. 17:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az exem ilyen, 7 éve nem vagyunk már együtt, ment a huzavona, a mai napig nem tudott továbblépni. Nem becsült meg, megcsalt az eggyel előttem lévő barátnőjével, két kapufára játszott sokáig. Szánja-bánja, blabla. Mese habbal. Mai napig rögeszméje, hogy visszakaphat.

Volt hogy a munkahelyem előtt random "véletlenül" feltűnt. Üzeneteket hagyott a postaládámban, persze voltak letiltás előtti hívások, üzenetek mindenféle felületen.

jan. 18. 19:08
 8/14 anonim válasza:
100%
6os válaszoló vagyok. Amúgy engem is zaklatott. Borzalmas volt. Hiába letiltottam, osztálytársaimon, barátnőimen, családtagjaimon keresztül. Bárki letiltotta mindig talált valakit, akire ráírhatott, hogy oldjam fel... Utoljára leírtam neki hogy fogja fel vége van és ne zaklasson, mert rendőrségre fogok menni. Hála istennek, megszabadultam tőle ezután
jan. 18. 19:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátom. Nem is szakítani akartam eleinte, hanem csak hazamenni lenyugodni egy nagyobb veszekedés után. Ő ekkor sem engedett el fizikailag. Tehát annyira lefogott, hogy nem tudtam megmozdulni. Amíg nem játszottam el, hogy megbocsátok és nem megyek el tőle soha, addig nem engedett el. Csak én hülye idióta tini nem tettem meg azt, amit kellett volna, mert jaj hát biztos én voltam a hibás nagyon szeretem stbstb. Illetve nagyon érdekelt akkor mások véleménye és nem szerettem hazudni, így féltem azt megcsinálni, hogy bekamuzok neki mindent és aztán amikor hazamehetek akkor Messengeren szakítok vele, mert az milyen ciki már. Többször csinált ilyen nem elengedős dolgokat, nyilvános helyen is, attól féltem, hogy leégetem magam, de utólag már inkább leégetném és elkezdenék teli erőből sikítani, hátha odajön egy férfi és megment, vagy pl plázában a biztonsági őr. Apámnak is szóltam volna, hogy pl jöjjön értem, amikor nála voltunk, mondjuk mondom, hogy oké semmi baj kicsim most kimegyek a mosdóba és ott gyorsan írok neki, dehát ilyeneket sajnos nem tettem meg. Akárhányszor próbáltam vele szakítani, ezt játszotta el, vagy kamu szívrohama is volt, meg jaj most akkor megyek és megölöm magam. Egyértelműen nem volt benne ilyen szándék, de akkor beparáztam tőle. Aztán végül az utolsó ilyen szakítás próbálkozásomnál az volt a mázlim, hogy pont a szüleimmel voltunk valahol (csak arrébb mentünk) és ezért el tudtam szabadulni, mert előttük nem játszotta a keményet. Másnap hívogatott én meg telefonon mondtam meg neki, hogy ennek vége örökre. Akkor könyörgött meg mondta hogy tönkretettem az életét, sírt. Én rátettem a telefont. Kitett egy közös képet Facebookra hátha akkor visszafogadom. Érdekes módon nem írogatott sokat csak annyit még este hogy bocsi nem akarok így elválni köszönök mindent. Másnap a szülei keltettek reggel a hívásukkal, hogy mekkora egy tetves ribi vagyok mit képzelek magamról (ki tudja nekik mit mondott). Egy hónapig még próbálkozott írásban vegyes módszerekkel, pl jaj még mindig szeretlek, aztán megfenyegetett engem és a családomat, hogy kitöri a nyakunkat, aztán megint szeret, aztán rohadjak meg neki kellett volna szakítania mert nyomorék vagyok, aztán a barátom akar lenni és segítsek neki csajozni, aztán még mindig szeret ja és szintén rohadjak meg. Majd jött éjjel egykor a nagynénjétől egy üzenet hogy ne mérjek még egyszer írni neki mert különben kiküld rólam egy részeg videót amit egy mixer haverja csinált rólam (nem történt ilyen), mert beadta neki, hogy én üldözöm őt a barátkozással. Azzal próbált még fájdalmat okozni nekem a nő, hogy mondta, hogy az exemnek már új párkapcsolata van, 4 nappal azután, hogy nekem panaszkodott, hogy senkit nem tud felszedni, persze nem egyeztették a sztorit. Mintha nekem annyira rossz lenne, ha új nője lenne, hát én szakítottam :D Ezután írtam az exemnek hogy ez mi, azt mondta nem ő kérte hogy írjon és nincs is barátnője. Azóta eltelt majdnem 12 év de ez annyira traumatikus volt hogy ennyire vissza tudtam idézni :D Azóta is él, bár a nagy visszaszerző hadjárata közben említett olyat, hogy be akart venni egy doboz altatót, csak pont benyitott az anyja a szobájába, de szerintem ez kamu volt.
jan. 18. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ennyi beteg ember mászkál közöttünk??

Nagyon sajnálom lányok :(

jan. 19. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!