Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek, ez normália...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ez normália dolog hogy nem sokkal a szakítás után, rögtön új kapcsolatot keress a másik? vagy ebben a rohanó világba, már ez a normális? hogy rögtön új? vagy nem tudok egyszerűen mire gondolni

Figyelt kérdés
aug. 20. 13:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
Én azt tapasztalom, hogy mire valaki eljut a szakításig, magában már akár hetekkel/hónapokkal előtte lezárja a dolgot.
aug. 20. 13:26
 2/29 anonim ***** válasza:
27%

Kapcsolatfüggőnek hívják az ilyet. Neki mindegy, csak valaki legyen vele. Nem válogat, nincsenek igényei.

De szakítás után már nincs közöd ahhoz, hogy mit csinál :D

aug. 20. 13:27
 3/29 A kérdező kommentje:
tényleg nincs közöm hozzá az igaz, de én úgy gondoltam hogy valaki szerette a másikat, nem tudd olyan hamar túl lendülni, bár lehet én vagyok az ostoba.
aug. 20. 13:29
 4/29 anonim ***** válasza:
12%
Nem szeretett már téged a végén.
aug. 20. 13:34
 5/29 anonim ***** válasza:
36%

Honnan tudod, magában mikor zárta le ezt az egészet?

Lehet, már a szakítás előtt fél évvel elengedte az egészet, aztán szakítás előtt 1 hónappal már mással beszélgetett, másnak az üzeneteit várta.

aug. 20. 13:36
 6/29 anonim ***** válasza:
0%

3.

Nem te vagy az ostoba, hanem a 2-es válaszoló.

aug. 20. 13:37
 7/29 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az. Én korabban megfogadtam ilyen tanácaot hogy szakitas után még várjak. Igy nem ismerkedtem meg semmi talán 1 év is eltelt, vagy több is. Visszatérve később hogy nyitottam stb, láttam meg, hogy a pasi kínálat nem változott semmit ugyanugy tűt kell keresni a szénakazalban hogy legyen csak 1 normális vagy akinek kellek is. Szeret is.

Elpazarolt időnek érzem visszatekintve.

Igy legutobbi szakitásom után simán felhivtam egy ismim es már másnap osszejottem vele. Mire várjak meg kire ugy őszintén?

Ha a hercegeket vàrom ott fonnyadnék el.

aug. 20. 13:37
 8/29 anonim ***** válasza:
Akinek fáj annak az uj kapcsolata a vigasz. Végre aki átoleli szereti.
aug. 20. 13:38
 9/29 anonim ***** válasza:
58%
#7 azért nem kell szélsőségekben gondolkozni. Nem csak az a két opció létezik, hogy szakítás után 5 perccel már beköltözöl valaki máshoz, vagy évekig szóba sem állsz senkivel. Van egészséges metszet is a kettő között.
aug. 20. 13:40
 10/29 A kérdező kommentje:
igen, én emiatt kérdeztem, hogy azt gondoltam , ennek van egészséges menete is. De gondolom én vagyok maradi már ehhez.
aug. 20. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!