Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez normália dolog hogy nem sokkal a szakítás után, rögtön új kapcsolatot keress a másik? vagy ebben a rohanó világba, már ez a normális? hogy rögtön új? vagy nem tudok egyszerűen mire gondolni
Kapcsolatfüggőnek hívják az ilyet. Neki mindegy, csak valaki legyen vele. Nem válogat, nincsenek igényei.
De szakítás után már nincs közöd ahhoz, hogy mit csinál :D
Honnan tudod, magában mikor zárta le ezt az egészet?
Lehet, már a szakítás előtt fél évvel elengedte az egészet, aztán szakítás előtt 1 hónappal már mással beszélgetett, másnak az üzeneteit várta.
3.
Nem te vagy az ostoba, hanem a 2-es válaszoló.
Nekem az. Én korabban megfogadtam ilyen tanácaot hogy szakitas után még várjak. Igy nem ismerkedtem meg semmi talán 1 év is eltelt, vagy több is. Visszatérve később hogy nyitottam stb, láttam meg, hogy a pasi kínálat nem változott semmit ugyanugy tűt kell keresni a szénakazalban hogy legyen csak 1 normális vagy akinek kellek is. Szeret is.
Elpazarolt időnek érzem visszatekintve.
Igy legutobbi szakitásom után simán felhivtam egy ismim es már másnap osszejottem vele. Mire várjak meg kire ugy őszintén?
Ha a hercegeket vàrom ott fonnyadnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!