Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek, ez normália...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ez normália dolog hogy nem sokkal a szakítás után, rögtön új kapcsolatot keress a másik? vagy ebben a rohanó világba, már ez a normális? hogy rögtön új? vagy nem tudok egyszerűen mire gondolni

Figyelt kérdés
aug. 20. 13:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem, csak ő már valószínűleg melletted is ismerkedett a következővel :D Hidd el az ilyenért nem kár.
aug. 20. 13:45
 12/29 anonim ***** válasza:
54%

egy kapcsolat sem egyik pillanatról a másikra megy tönkre, hanem fokozatosan szép lassan! az okokról nem írok mert számtalan oka lehet egy kapcsolat tönkremenésének! de azt tudom hogy az én volt kapcsolatom is szép lassan romlott el! és mire eljutottam a szakításig már fel voltam készülve lelkileg is! szóval érzelmi kötödés, fájdalom már nem volt! akkor már kezdtem ismerkedni a mostani párommal! én így tudtam szakítás után nem sokkal ismerkedni, randizni a mostani párommal! így a válaszom igen, vannak helyzetek hogy normális

26N

aug. 20. 13:45
 13/29 A kérdező kommentje:

11. Valószínűleg igazad lehet benne.

De köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt.

aug. 20. 13:54
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Ki dönti el, mi a normális?

Szerintem gerinctelen dolog kapcsolatban maradni, miközben már az új kapcsolatot építgeted, de azért még kihasználod a régivel járó előnyöket. Szerintem nem normális, mégis rengetegen csinálják.

Szerintem nem normális egy hosszú kapcsolat után azonnal továbblépni, mintha az előző nem jelentett volna semmit, mégis rengetegen csinálják.

aug. 20. 14:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Mi miatt lett vége? Ha azért, mert pl megcsalták az illetőt, akkor nehogy már azért ne ismerkedjen, meg a szobába sírjon, mert a másik egy jellemtelen f*^sz.

De sok olyan helyzet lehet, ami miatt az ember nem âll neki "gyászolgatni", hanem tovább lép, mert ez a logikus.

Ha pl nem értékelte a másikat, akkor azon mit kell gyászolni?

Keresni kell olyat, aki nem csak szavakkal szeret, hanem tettekkel és az egész lényével.

aug. 20. 14:38
 16/29 A kérdező kommentje:

Lehet így is igen.

Én maradi vagyok, nem szoktam azonnal új kapcsolatot keresni, akármilyen is volt a kapcsolatom, a másikkal, bár az is előfordulhat amit egy másik válaszoló írt, hogy már a kapcsolat alatt ismerkedett a másik, úgy eltudom képzelni, hogy hirtelen tovább is tud lépni.

aug. 20. 15:12
 17/29 anonim ***** válasza:
De ha valakivel megvan a vonzalom, jól érzi magát vele a másik, szalassza el a lehetőséget, mert még nem telt le a "gyászidő"? Egyáltalán, van valami egységes szabály, mennyit kell ilyenkor várni? Az alapfelállás 2 hónap, utána minden együtt töltött év után adódik ehhez +1?
aug. 20. 15:29
 18/29 A kérdező kommentje:

A válaszodból ítélve, ha te így érzed, hogy túl tudsz menni a kapcsolatodon,akár aznap,mindenkinek szíve joga eldönteni , mikor van az a pontja hogy akkor tovább megy, és jól érzi magát a következő, esetleg kapcsolatában.

Az én idős nagyszüleim, nekem még azt tanították, hogy megjavitani kell valamit nem eldobni, ez lehet , sőt egyáltalán nincs már így a mai világba, persze van az a pont, amikor valamit nem lehet, nem vagyok ennyire én se elvakult, de igyekszem.

aug. 20. 15:35
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Azért tanították azt, mert abban az időszakban egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán lehetett elválni.

Hidd el, Erzsi néni is menekült volna az alkoholista, bántalmazó férjétől, ha lett volna rá lehetősége. Vagy Julika néni sem nézi, ahogy a férje csalja 40 éven át, ha képes eltartani magát és a 3 gyereket egyedül...

Szép és jó ez, hogy "megjavítani kell, nem eldobni". De ha valakivel 20-22 éves koromban nem működik a kapcsolat, miért javítgassam, alkalmazkodjak és alkudjak meg? Miközben lehet, hogy 25 évesen megismerném azt, akivel minden klappol és nem kell megalkudni sem.

aug. 20. 15:44
 20/29 A kérdező kommentje:

Lehet hogy abban az időszakban nem ment olyan könnyen a válás, vagy az elválás ebben igazat adok neked.

De én úgy gondolom, hogy abban az időszakban nagyobb volt a megértés, a tolerancia, és az hogy megbecsülöm a másikat, és nem minden apró dologgal kidobom, mint mostanság tapasztalja az ember.

Szóval megértelek téged is, kívánom hogy találd meg a számításaidat, lehet tényleg találkozol az igazival.

aug. 20. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!