Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Történt veled olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hadik_Saci kérdése:

Történt veled olyan, hogy a másik nem volt hajlandó elfogadni a szakítást?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy olyan exem, aki a könyörgéstől kezdve a fizikai bántalmazásig mindent bevetett, hogy "jobb belátásra" bírjon. Szerencsémre, a jó kondimnak (és valószínűleg az extra adag adrenalin löketnek) köszönhetően meg tudtam magam védeni. Szó szerint karcolásokkal és pár lila folttal a karomon, de megúsztam.

Még évekkel később is nyomult volna a közösségi oldalakon, ha nem tiltom le mindenhonnan. Ismerőseimből a telefonszámomat próbálta kihúzni. Bement a volt melóhelyemre (épp szabin voltam hála az égnek), üzenetet hagyott (olvasatlanul hajítottam a kukába). Az egyik legszürreálisabb eset volt, mikor kollégám kísért haza és ő hirtelen előugrott a ház előtti bokorból:)) Mondjuk akkor kibírtam röhögés nélkül. Kollégám már kevésbé. Utána sokáig poénkodott azzal, hogy időnként a Legkisebb ugrifüles című mese dalát énekelgette: "Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra..."

Komolyra fordítva, ez az exem egy tipikus zaklató volt. Mai fejjel rendőrségi ügyet csináltam volna belőle. Persze utólag pontosan tudom, hogy a beteges féltékenység, a lelki terror, a kapaszkodás körömszakadtáig valakihez, akinek kigyomlálhatja az idegrendszerét, mind-mind komoly pszichés problémából gyökereznek. Persze utólag csomó mindent máshogy csinálnék. Kicsit magas árat fizettem egy nem létező szerelemért. Hát ez van, srácok.

jan. 18. 16:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jézus ereje, csajok... Őszintén együtt érzek veletek <3 Engem is eléggé traumatizált ez a klinikai eset exem.

Sajnos sok olyan sztori van, mikor egy tapasztalatlan valakit éveken keresztül terrorizálnak. Az illető pedig nem mer segítséget kérni, és az alaptermészete is olyan, hogy kerülni akarja a konfliktust. Az olyanok pedig, akiknek durva önértékelési problémái vannak gyakorlatilag "kiszagolják" őket. Utána meg nem akarják elengedni a "játékszert", hiszen időigényes míg találnak egy újat és elkezdhetik "beidomítani".

jan. 19. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Volt, heteken át írogatott, sms-, üzenet, hívott, stb. Beszéltem vele én, apám kb megfenyegette, aztán elmentem a rendőrségre, hogy itt ez a férfi, nem hagy békén (napi 20 üzenet meg 60-70 hívási kísérlet)...

Távolságtartási lett a vége, nagyrészben, mert egykori osztálytársam a rendőrségen dolgozik 😊

Ja és ez az a férfi, aki az első randevún majdnem megerőszakolt.

jan. 20. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 de akkor az első randi után hagytad, igaz? Mármint többet nem randiztál vele...

Egyébként ez is szomorú, hogy kell ismerős a rendőrségnél, hogy foglalkozzanak az ilyen ügyekkel :(

jan. 20. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:

PRÓBÁLTAM, igen :D Az más kérdés, hogy ő meg zaklatott továbbra is.

# 12

jan. 24. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!