Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar ugy hogy vartatok szakitas utan a masik megkeressen?
Nem szoktam várni. Ha valakivel beszelni akarok, akkor beszélek is vele, felhivom megkérdezem, vagy felkeresem, elmondom amit akarok. Ha vkivel nem akarok, akkor meg nem beszélek.
Meg amugyis ha en szakitok, általában az én életem csinálom, nem másokra várok mint vmi megállóban, hanem pl elmegyek haverokkal inni bulizni napokra is, vagy kimegyek kulfoldre, vagy randizok mással, vagy épp munkahelyet váltok, vagy anyával balheztam stb. Mindig van vmi. Zajlik az élet amugyis.
Nem ülök malmozok ilyeneken hogy vki mikor hív fel.
Nem nevezném szakítàsnak,de véget vetett kettőnk kapcsolatànak, igen...
Most is baromira fàj, eltelt több, mint egy hónap,de képtelen vagyok kiverni a fejemből és tovább lépni.Egyébként még most is vàrok, holott egyelőre tök egyértelműnek tűnik a helyzet,ő tartja magát ahhoz,amit megbeszéltünk.Természetesen én is, csak a szívem szakad meg, ugyanis kifelé teljesen màst mutatok, mint amit érzek, illetve ez is az egyfajta kimondatlan elvàrás felém,ami szétszakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!