Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek màr esélytelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek màr esélytelen, hogy megkeressen, ennyi idő utàn? Kit, mennyi idő után keresett fel az exe, ha megkereste őt?

Figyelt kérdés

3 hónapja lett vége, vagyis hivatalosan 2 hónapja beszèltünk utoljára, de nekem még mindig nagyon hiànyzik..:(

Esélytelen, hogy ő is gondol ràm, ugye, ha ennyi időt kibírt nélkülem?

Előre is köszi!

2023. júl. 22. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

nalam ugy van hogy amikor végre megnyugszom hogy már biztosan nem zaklat elfelejett es kezdenék nyitnibavvilágra es elkepzelem hogy hamarosan megismerek vkit es azok az érzések vannak bennemnmikor lép már be az ajton egy ujabb szerelem, akkor kopognak es megfagy bennem a vér, kihagy a szivem es rettegek hogy most be fog törni hivjak e rendort vagy elmegy.

ezek ilyen 2-3 honapos stádiumban vannak. mikor megnyugszom stabilizalodom megrázom magam felépitettem egy kiegyensulyozott életet és nyitni merek már ujra valakire a lelkemben és vàgyni valakire egy férfira, akkor kop kop kop..

valahol irtam is hogy amikor be akarok vonzani vegre egy ferfit mindig az exem jelenik meg. ez vmi átok?

2023. júl. 23. 00:00
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Nehéz elfogadni, hogy a másiknak már nem kellesz igaz?

Ha meg kierőszakolod az már nem lenne őszinte, max sajnálat.

Jobb továbblépni, még ha ezt nehezen is fogadod el.

Sokkal könnyebb visszatáncolni az exünkhöz mert ismerjük stb., mint újra elkezdeni ismerkedni, mert jujj az időbe és energiába kerül.

2023. júl. 23. 05:04
 3/11 anonim ***** válasza:

nem esélytelen.

a pasik éveken evtizedeken át is beprobálkoznak párhavonta ujra az exeiknél.

2023. júl. 23. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
hivatalosan? Ügyvéd jelenlétében zajlott a beszélgetés?
2023. júl. 23. 12:06
 5/11 A kérdező kommentje:

3 hónapja találkoztunk utoljàra, és 2 hónapja beszèltünk, írásban.

Igazából, èn mondtam, hogy hagyjuk a dolgot, mert hanyagolni kezdett engem, az àllítólagos problémái miatt, ès az egèsz időszak alatt, egyèbkènt is úgy tűnt, hogy ez neki csak a szexről szólt. Azt a választ kaptam arra, hogy hagyjuk, hogy igazam van.. Vártam volna, hogy még akarja beszélni, vagy érdekelje őt, hogy mièrt mondtam ezt, de semmi. Azóta sem..

2023. júl. 23. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Itt az a kérdés, hogy neked miért lenne szükséged, hogy visszajöjjön egy ember, aki nem téged választ?

Egyszer végre sikerült nemet mondanod neki, és újrakezdenéd? Mi változna?

Ha erre az emberre vársz nem adod meg az esélyét annak, hogy valaki olyan találjon meg aki téged értékelni tud.

Nem kell azonnal nyitni más felé, normális hogy szomorú vagy, mert sokat jelentett neked. Jelents magadnak sokat és ne engedj vissza olyan embert az életedbe, akit nem érdemes.

2023. júl. 27. 11:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen, igazad van.

Csak az bánt, meg azért nem tudom ezt magamban lezàrni, mert nem lettek megbeszélve a dolgok, csak véget ért, az egész..

Nem tudom, hogy benne mi van benne, velem kapcsolatban. Persze könnyen lehet, hogy semmi, ès kb. màr a nevemre sem emlèkszik. Csak az utolsó talàlkozónk alkalmával, semmi nem làtszott rajta, mmint így velem kapcsolatban, sőt, szóba is került érintőlegesen, hogy mi van kettőnkkel, ès mèg mondta is, hogy ő nem unt ràm. Az látszott rajta, hogy gondterhelt, egy betegsége miatt, ès fèlek, hogy úgy tűnt, èn èppen ilyenkor dobbantok mellőle, amikor gondjai vannak. De közben meg, ha az egész "kapcsolatot"/ismeretséget nézem, sokszor éreztem rajta, hogy fenntartásai vannak velem kapcsolatban, bàr ezt tagadta, vagy hogy nem felelek meg az elvárásainak, ezért sem akarta komolyabbra fűzni a dolgot. Ès gondolom, ilyen könnyedén nem is mondott volna erről az egészről, vagy legalább màr írt volna, hogy mégis próbáljuk meg. De azt sem tudom, nincs-e benne sértettsèg, meg nekem sem ezt kellett volna írnom, mert nem így akartam ezt az egészet. Ahj.. mindegy, bocsi, csak "hangosan gondolkodom".

2023. júl. 27. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha sértettség van benne amiatt, hogy magadat választottad nem érezheted magadat hibásnak. Ha nem csaltad meg, bántál vele csúnyán, használtad ki stb. csak szimplán eleged lett és elengedted ne hibáztasd magad! A lelki problémáiban pedig lehet támogatni, segíteni a másikat, de te nem oldhatod meg, se a családja vagy a barátai, csak ő maga. Ha emiatt zár ki az életéből, vagy bánik veled úgy, ahogy nem érdemled akkor az az ő döntése, a tiéd az, hogy neked így ő megfelel e. Nem kell pszichológust játszanod és a saját károdra benne ragadni egy kapcsolatban, ha nem tesz érted, ha csak te küzdesz, szeretsz,teszel bele.

Ne félj magadat jó és értékes embernek tartani!

Nem tudom ez mennyire segít, remélem egy picit érted mire gondolok.

2023. júl. 27. 18:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Értelek, köszönöm. Ez is lehet, hogy emiatt van benne sértettsèg, csak a kapcsolat alatt, sajnos sokszor adtam kétértelmű jeleket, mert féltem kimutatni az érzéseimet, mert őt sem éreztem elèg biztosnak, ès azt akartam, hogy előbb ő lépjen dolgokban.. Ezt eléggé bánom, de ezeknek megvan az oka, màrmint velem kapcsolatban, hogy miért csinálok ilyeneket. Ennek ellenére, abban bíztam, arra vágytam, hogy neki legyenek olyan erőteljes érzèsei felèm, hogy merjem lépni, mèg ènelőttem.

Na jó, bocsi, nem lamentàlok ezen többet.

Köszönöm, nagyon kedves vagy!

2023. júl. 27. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy találj olyat, akinek nem félsz kimutatni az érzéseidet, biztosnak érzed, és lép annak érdekében, hogy a kapcsolatotok előre menjen ne hátra!

Talán a legfontosabb, hogy nem kérdőjelezed majd meg az érzéseit feléd, mert egyértelmű lesz!

Sok kitartást ehhez az időszakhoz és minden jót a továbbiakra! :)

2023. júl. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!