Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim miért nem fogadják el,hogy 8 évvel idősebbel ismerkedem? 23L Szerintetek sok ez a korkülönbség felnőtt korban?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 21:23
1/20 anonim válasza:
Tessék jól viselkedni. Idd meg a kakaót, aztán nyomás aludni!
2/20 anonim válasza:
Hogy lenne már? 15 év már sok, vagy több, de még akkor is működhet.
Felnőtt nő vagy, tessék kiállni magad mellett, itt az ideje, ők törődjenek a saját házasságukkal, ha meg csalódsz, akkor álljanak melléd, az a feladatuk, nem az, hogy beleavatkozannak az életedbe. Persze az más tészta, hogyha senkiházi trógerról van szó, iszik drogozik, sokat nőzik, tiszteletlen, de ha rendben van, akkor mi közük van a te magánéletedhez? Semmi az égvilágon.
3/20 anonim válasza:
Nem sok, amíg nektek jó együtt. És felnőtt nő vagy, ebbe már nem igazán van beleszólásuk.
4/20 anonim válasza:
Dolgozol es eltartod magad? Akkor semmi kozuk.
6/20 anonim válasza:
Nem tartom soknak egyáltalán. Nem értem a szüleidnek miért baj ez a helyzet.
7/20 A kérdező kommentje:
6-os:
Nem tudom én se miért baj…
Apa azt mondja,hogy túl idős hozzám
2023. máj. 28. 22:35
10/20 anonim válasza:
23 éves lányként, biztos nem idős 30 felettieket dugnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!