Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim miért nem fogadják el,hogy 8 évvel idősebbel ismerkedem? 23L Szerintetek sok ez a korkülönbség felnőtt korban?
23 évesen nálam pont ennyi volt a határ. Egyszer találkoztam egy 34 évessel, de már olyan szinten öreg volt hozzám képest, pedig borzalmasan jól nézett ki, testalkat, arc, öltözködés, remek humora volt, de élőben úgy éreztem kb az apám lehetne, furcsa volt és rossz.
Szerintem is sok amúgy az a 8 év egy kicsit, de határeset, ha a másik tökéletes, belefér. Inkább csekkold, nem hazudik-e a koráról.
Köztünk 9-10 év korkül van, 22 voltam, amikor összejöttünk. 4 éve együtt vagyunk.
Ő kellően “fiatalos” volt hozzám, én pedig kellően “érett” őhozzá. Ezt mindenki érzi maga, mindenkinél más
Szerintem sok igy, hogy 23-31.
Te meg nagyon fiatal vagy, nem erzed most, de par ev mulva rajossz mennyire gyerekes voltal/vagy meg. Biztosan okkal mondjak szuleid, hogy nem illik hozzad. Miert nem talalsz korosztályodban pasit?
Engem se zavar a korkülönbség,viszont ezzel kelek,ezzel fekszek,annyira ideges vagyok emiatt,hogy nem fogadják el azt akit szeretek..
mit tegyek,hogy elfogadják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!