Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szakítottam megkeressem?
Friss kapcsolat volt, alig 1 hónapos. Ő még elég óvatos volt,kicsit bizonytalan. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert úgy éreztem nem akarja eléggé, és szakítottam vele. Már bánom, hogy nem voltam türelmesebb. Vagy szerintetek jó döntés volt?
Nagyon hiányzik és én szívesen újrakezdeném, de nem tudom ő akarja-e. Megkeressem, vagy hagyjam? 1 hónapja nem beszéltünk, úgy tudom nincs képben még neki senki.
1-es miért lenne szánalmas? Én jeleztem neki többször is, hogy ez nekem rosszul esik. Amikor szakítottunk elismerte, hogy ez most az ő hibája és sajnálja, hogy ilyen volt stb. Nem játszottunk egymással. Az eleje még sokszor bizonytalan, ráadásul nekünk sok külső tényező is megnehezítette a dolgot. Mindkettőnknek át kellett gondolni a dolgokat. Nálam egyértelmű, hogy akarom a folytatást, csak az ő részéről nem tudom mi a helyzet.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én 21, ő 23
Abban, hogy készen áll-e egy komoly kapcsolatra. Égy éve szakítottak a menyasszonyával, nagyot sérült akkor. A lánynak rá 1 hónapra lett barátja, akivel azóta is együtt vannak.
Egyébként nem értem ezeket a nagy lepontozásokat. Véleményt kértem, ami szubjektív. Mindenki leírta mit gondol/mit tenne, nem kell senkivel sem egyetérteni, de miért kell lepontozni bárkit is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!