Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntést hozok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntést hozok ezzel?

Figyelt kérdés

Mi vagyunk az a “pár”, akik későn találkoztak. Egymásba szerettünk. Őszintén, tisztán, őrülten. Soha nem éreztünk még ilyet. Se ő, sem én. Minden érintéstől, minden egymáshoz szólástól elolvadunk.

Hatalmas, mindent elsöprő szerelem. De! És itt jön a lényeg. Ő két gyönyörű kisfiú Édesapja. Én feleség vagyok. Mindent megtettünk, hogy semmi ne alakuljon ki köztünk. Megbántottuk egymást, nem egyszer, távolságot tartottunk. Stb. De 7 hónapja elcsattant az első csók. És ott megváltozott minden. Tudtuk, hogy innen nincs vissza út. Egy helyen dolgozunk. Mindenki sejti, hogy együtt vagyunk. De amennyire csak lehet titkoljuk. De elég csak ránk nézni, mikor váltunk pár szót egymással. Végig egymást keressük a tekintettünkkel. Lopott mosolyok, lopott “puszi küldés”, titkos érintések. Ha viszont többen vannak körülöttünk, akkor jönnek a szúrkálódások. Az adok-kapok. Amit élvezek, ő is. Hiszen mindenki előtt kimondjuk, hogy mi együtt vagyunk, hogy mi igen, tegnap este együtt voltunk, de ezt senki nem hiszi el. Vagyis nem is érdekel már minket. Viszont nekem ez már nem jó. Nyíltan akarom. De ezt soha nem lehet. Megmondta, hogy a gyerekeket sose hagyja el. És sose kérnék tőle ilyet. Ma elmondta, hogy hétvégén wellnesezni mennek. A két gyerek, és az asszony, meg persze ők. Rá kellett jöjjek, hogy én mindig második leszek, mint ahogy ő is nekem. És ez nincs jól. Szakítani kell. De egy ekkora szerelmet, egy ekkora vágyat, olyan kémiát, ami sose volt senkivel, hogyan lehet lezárni? Hogyan lehet ezt befejezni? Nem fogunk másik helyre menni dolgozni, se ő, se én, hiszen szeretjük a munkahelyünket. Rá kell vegyem magam a lezáráshoz. De hogyan? A “cső ennyi volt”, itt nem opció. Ő 40, én 35 éves vagyok.

ma 07:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

Első körben undorító amit csináltok. Menj oda a férjedhez a történettel meg az ő feleségéhez is mindjárt megoldódik a dolog, hidd el.

Amúgy meg de, munkahely váltás + tiltás, törlés az életedből.

ma 08:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

A kulcs az önuralom. Ami nálatok nyilvánvalóan hiányzik.

Valószínűleg az lesz a forgatókönyv, hogy dugtok párszor, egyikőtök lebukik otthon, a házastársa kidobja. Ő le fogja buktatni a másikat, abban reménykedve, hogy ők is válni fognak. Ami vagy bejön, vagy nem.

Tegyük fel, hogy bejön. Úgy kezdtek bele a kapcsolatba együtt, hogy az előző kapcsolat nincs lezárva, a gyerekekkel megromlik a kapcsolat, az exek téli vannak haraggal, gyűlölettel, és ott tesznek alátok, ahol csak tudnak. Részletekről nincs bizalom, nincs meg a kezdeti felhőtlen boldogság. Csak a dac, hogy ti akkor is együtt lesztek, majd ti megmutatjátok mindenkinek. Ezt a szakaszt vagy túléli a kapcsolat, vagy nem.

Hosszú, hosszú kínszenvedés jön most mindenkinek.

ma 08:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ezek a megcsalós sztorik mindig akkora elsöprő szerelmek... hát persze
ma 08:19
 4/20 anonim ***** válasza:
49%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Az "igazi szerelem" semmit se ér. Tessék elolvasni hová jutottak.

ma 08:26
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
cső ennyi volt”, itt nem opció-dehogynem. Meg kell hozni a döntést és tartani magad hozzá. Felnőtt ember vagy, nem egy kisgyerek.
ma 08:29
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

"De egy ekkora szerelmet, egy ekkora vágyat, olyan kémiát, ami sose volt senkivel, hogyan lehet lezárni?"

Akármekkora szerelmet is érzel idővel elmúlik, csak úgy, magától.

Ez sem különlegesebb mint bármelyik másik hiába érzed annak.

ma 08:40
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Majd ha valaki megsugja q kedves párodnak a nagy szerelmeteket és kib@sz otthonról, mint macskát..., akkor már késő lesz. Most kéne észhez térni. Ez a pasi nem fog elvalni miattad, meg is mondta korrektül.
ma 08:44
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Lehetne munkahelyet váltani csak te nem akarsz miatta! Lehetne stoppolniaviszonyt csak te nekem akarod. Nos ő elválni nem fog szóval leszel a szerető és kidob a férjed ha rájön. De lehet a neje őt is kidobja. Aztán majd meglátod, hogy NEM érte meg tenni magad vele.
ma 08:56
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
A világèrt sem akarok rosszindulatúan ítèlkezni...de nagyon megütheted a bokádat, mint ahogy meg is fogod.
ma 09:04
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Ezt csak úgy lehet befejezni ha az egyik fél (vagy mindkettő) felmond!

Kerülni kell egymást, tiltani, törölni ahogy előttem is írták.

Tényleg van olyan hogy két ember egymásba szeret, de ez szingliknél nem akadály, házasoknál viszont inkább döntés kérdése a hogyan tovább.

Az érzéseket csak úgy lehet elnyomni ha nem látjátok egymást. Így viszont valamelyik félnek fel kell mondani.

Ezért sem javasolják a munkahelyi kapcsolatokat, mert ha valami miatt szakítanak a felek akkor az egyik elveszti a munkahelyét, és a mai világban a jó munkahely nagy kincs. Soha ne kezdj senkivel munkahelyi kapcsolatot, mert nagyon ritka hogy tisztességesen összeházasodj a munkatársaddal. Általában az a vége ami nálatok is.

ma 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!