Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeressem őt, vagy csak megaláznám magam, és inkább
ne?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal (mindketten huszas éveinkben járunk), az elején én nem igazán gondoltam többet ebbe a dologba, de aztán elkezdtünk egyre többet találkozni, beszélgetni, és egyre inkább elkezdtem megkedvelni, valami nagyon megfogott benne. Aztán volt egy hét, amikor távolságtartónak éreztem, és sajnos picit talán korán, de "feladtam" ezt az egészet, és mondtam neki, hogy ha ilyen távolságtartó, akkor hagyjuk egymást. Ez már több mint egy hónapja, de még mindig állandóan rá gondolok, úgy érzem, hogy rossz döntés volt, hogy nem adtam ennek esélyt. Picit talán meg is ijedtem, mert nagyon rég fogott meg valaki ennyire, és könnyebb volt menekülni, mint átadni magam az érzéseknek, féltem az újabb csalódástól. Viszont így meg úgy érzem, hogy a saját szívem törtem össze.. Próbáltam másokkal randizni, lefoglalni magam az elmúlt egy hónapban, de valamiért nem tudom túltenni magam ezen az egészen. Gondoltam rá, hogy megkeresem, de félek, hogy így ennyi idő után már nagyon kínos lenne, és csak megaláznám magam ezzel..
Ja, és rááadásul azóta picit olyan, mintha kerülnénk egymást. De ezt is én kezdtem sajnos, nem tudtam, hogy reagálhatnám le a dolgokat, és miután elköszöntünk egymástól rá egy hétre láttam, és köszönés nélkül elsétáltam mellette. Gondolom ebből is csak azt láthatta, hogy nem igazán érdekel. Meg a social mediaban is csak azt láthatta, hogy én az elmúlt 1 hónapban csak buliztam, meg jól éreztem magam, szóval nem tudom hogy jönne le, ha ezek után megkeresném.
2023. aug. 9. 10:26
2/18 anonim válasza:
Hát, ez elég tinisre sikeredett eddig.
A felnőtt lét része a kockázatvállalás is, és az esetleges pofára esést is fel kell tudni dolgozni. Szerintem megéri kipróbálni.
2023. aug. 9. 10:52
3/18 A kérdező kommentje:
Igen, picit tudom, hogy úgy hangzik, tiniként is voltak utoljára ilyen problémáim :D Azért is írtam oda, hogy egyébként huszonévesek vagyunk, bár én nagyon szoorongó vagyok és nagyon félős, nehezen is hozok döntéseket. Innen is ered ennyire, hogy félek ráírni, és már egy hónapja inkább szenvedek, bár nyilván, ez sem jó, ezért agyalok egyre többet azon, hogy megkeresem.
2023. aug. 9. 11:02
4/18 anonim válasza:
Amit eddig elcsesztél (köszönés nélküli séta), azt nem tudod visszacsinálni, de bocsánatot bármikor lehet kérni miatta.
Ennyi elég is talán elsőre, ha ő is lát a helyzetben lehetőséget, akkor nyugodtan ráhagyhatod, hogy éljen vele.
2023. aug. 9. 11:11
5/18 anonim válasza:
Sajnos ő túlléphetett rajtad, nemhiszem hogy lenne esélyed nála.
2023. aug. 9. 11:51
6/18 anonim válasza:
Egy próbát megér. Kérj elnézést tőle, ismerd el hogy hibáztál és mondd hogy szeretnéd újból megpróbálni. Ha elutasít el kell fogadni, de szerintem nem fog. Viszont itt te hibáztál, neked kell lépned irányába.
2023. aug. 9. 12:03
7/18 anonim válasza:
Majd írd meg hogy döntöttél és hogy mi volt. :)
2023. aug. 9. 12:04
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
Igen, sajnos én is úgy érzem, hogy én hibáztam. Elsőnek én voltam egyébként, aki így köszönés nélkül elment mellette, aztán viszont ő is (többször is láttuk már látásból egymást azóta az 1 hónap alatt) így én picit arra következtettem, talán haragszik is, nem tudom. Úgy éreztem, hogy ő is eléggé kezdett belém zúgni mikor találkozgattunk, de félek én is, hogy esetleg tovább lépett. De szerintem megfogom keresni, próbálom minél előbb összeszedni magam hozzá :D
2023. aug. 9. 12:15
9/18 anonim válasza:
Te cseszted el az elején. Rá kellett volna inkább kérdezni a távolságtartás okára, de te inkább kioffoltad, pedig nem biztos, hogy neked szólt a viselkedése. Szerintem keresd meg nyugodtan, felnőtt viselkedés, hogyha valamiben hibáztunk, akkor nem a sült galambot várjuk, hanem próbáljuk helyrehozni. Hogy sikerrel jársz-e, az más kérdés, de cikinek semmiképp se ciki. (Akkor lenne az, ha lepattintott volna már, és te továbbra is nyomulnál.)
Ja, azon meg ne csodálkozz, hogy már ő se köszön! Az egyik legkellemetlenebb, mikor a másik még csak ennyire se méltat, és persze, hogy akkor ő is abbahagyja.
2023. aug. 9. 12:57
10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez mondjuk kimaradt, de rákérdeztem az okára, mielőtt kioffoltam volna. Annyit mondott, hogy nincs semmi, csak rendbe kell raknia magában egy-két dolgot, de tudom, hogy stresszes hete volt, munka meg minden téren, szóval nem tudom ez mennyire vetődött rám akkor. Persze akkor rögtön ráhúztam magam, utólag már tudom, hogy időt kellett volna adnom neki ehelyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!