Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeressem őt, vagy csak megaláznám magam, és inkább ne?
Igen kínos, akit lekoptatod, nem keresed, nem köszönsz rá, szerinted ezek után van kedve ismerkedni veled? Senki nem akar második lenni, csak mert nem találtál jobbat...
Engem is elutasitott az egyik, aztán megkeresett engem, és hát.. semmi sem olyan mint régen, elmúlt a vágyam is iránta.
Hat, remelem o nem igy gondolkodik. Volt egy mérgező kapcsolatom, azota nehezen engedtem kozel magamhoz embereket, ot viszont igen, es ez megijesztett, igen. De ettol meg nem erzem, hogy képtelen lennek kapcsolatra.
Egyebkent, aki azt javasolja, hogy irjak neki… es megis mit? Oszinten az erzeseimet? Vagy csak valami sablon miujsag szeruseget?
Én írtam azt hogy írj neki.
Szerintem ne sablon szöveget hogy mi újság, mert az béna lenne ennyi idő után.
Én valami olyat írnék ami tényleg benned van és őszinte. Hogy hibát követtél el és szeretnéd megbeszélni vele. Ha lehet beszéld rá hogy találkozzatok személyesen, ott könnyebb lenne megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!