Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkeressem őt, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeressem őt, vagy csak megaláznám magam, és inkább ne?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal (mindketten huszas éveinkben járunk), az elején én nem igazán gondoltam többet ebbe a dologba, de aztán elkezdtünk egyre többet találkozni, beszélgetni, és egyre inkább elkezdtem megkedvelni, valami nagyon megfogott benne. Aztán volt egy hét, amikor távolságtartónak éreztem, és sajnos picit talán korán, de "feladtam" ezt az egészet, és mondtam neki, hogy ha ilyen távolságtartó, akkor hagyjuk egymást. Ez már több mint egy hónapja, de még mindig állandóan rá gondolok, úgy érzem, hogy rossz döntés volt, hogy nem adtam ennek esélyt. Picit talán meg is ijedtem, mert nagyon rég fogott meg valaki ennyire, és könnyebb volt menekülni, mint átadni magam az érzéseknek, féltem az újabb csalódástól. Viszont így meg úgy érzem, hogy a saját szívem törtem össze.. Próbáltam másokkal randizni, lefoglalni magam az elmúlt egy hónapban, de valamiért nem tudom túltenni magam ezen az egészen. Gondoltam rá, hogy megkeresem, de félek, hogy így ennyi idő után már nagyon kínos lenne, és csak megaláznám magam ezzel..
2023. aug. 9. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Hát, így is ugyanazt gondolom, túl hirtelen voltál, keresd fel!
2023. aug. 9. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen kínos, akit lekoptatod, nem keresed, nem köszönsz rá, szerinted ezek után van kedve ismerkedni veled? Senki nem akar második lenni, csak mert nem találtál jobbat...

Engem is elutasitott az egyik, aztán megkeresett engem, és hát.. semmi sem olyan mint régen, elmúlt a vágyam is iránta.

2023. aug. 9. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, de készülj fel, hogy lehet ghostingolni fog, vagy el fog küldeni picsába.
2023. aug. 9. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem adnék neked esélyt, nem vagy kapcsolatra való, aki menekül az máskor is fog, vagy a saját komplexusait a másikra vetíti ki.
2023. aug. 9. 13:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Hat, remelem o nem igy gondolkodik. Volt egy mérgező kapcsolatom, azota nehezen engedtem kozel magamhoz embereket, ot viszont igen, es ez megijesztett, igen. De ettol meg nem erzem, hogy képtelen lennek kapcsolatra.

Egyebkent, aki azt javasolja, hogy irjak neki… es megis mit? Oszinten az erzeseimet? Vagy csak valami sablon miujsag szeruseget?

2023. aug. 9. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam azt hogy írj neki.

Szerintem ne sablon szöveget hogy mi újság, mert az béna lenne ennyi idő után.

Én valami olyat írnék ami tényleg benned van és őszinte. Hogy hibát követtél el és szeretnéd megbeszélni vele. Ha lehet beszéld rá hogy találkozzatok személyesen, ott könnyebb lenne megbeszélni.

2023. aug. 9. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy nem beszéltek egymással sőt elkerülitek egymást jó messziről...? Várjunk csak hiszen ez már megvan. :D Én most is azt mondom, hogy az őszinteség a legcélravezetőbb. Legrövidebb út, az egyenes. Mond el neki ugyanazt, amit ide leírtál. A többi már nem rajtad múlik. Legrosszabb esetben marad minden ugyanúgy, mint most.
2023. aug. 10. 12:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Megkerested végül? :)
2023. aug. 18. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!