Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fizikai betegség ütött ki rajtad, miután kiléptél a toxikus kapcsolatodból?
Híztam 25 kilót, folyamatos forgó szédülés, magas vérnyomás, magas pulzus, fulladás, bőr- és hajproblémák, alvásprobléma, rémálmok.
Amikről egyelőre tudok.
Ja, még valami. De nem fizikai dolog. Paranoia.
Éppen ezért nem szeretnék ilyen jellegű információkat ide kiírni.
Egyébként mostanában kezdek jobban lenni. Csak a rémálmok szűnnének már meg. Szerencsére nem gyakori, de nagyon megvisel. (2-es válaszoló vagyok)
7, nem hiszi el, hogy ő is lehet boldog, nem hiszi el, hogy joga van a boldogsághoz.
Ez az 'ezós' magyarázat, amúgy mindenkinek legyengül az immunrendszere és ott jön elő a baj, ahol legsérülékenyebb a szervezete.
Nálam nagyon durva, évekig tartó ekcéma ami soha nem volt, már egy éve nem jött elő, remélem, ennyi volt.
A kapcsolat alatt volt minden bajom. Mikor sikerült megszabadulni tőle, szinte egy csapásra elmúlt. Egy év alatt fogytam 30 kilót. Úgy, hogy ugyanazt ettem, ugyanannyit mozogtam, egyszerűen csak megszűnt a stressz.
Az egyetlen "probléma", hogy teljesen aszexuális lettem, semmilyen motivációm nincs ismerkedni. De ezt jelenleg egyáltalán nem érzem problémának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!