Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bírni ép ésszel, amikor a szeretőd egy toxikus kapcsolatban van, de mindig visszamegy?
Nem is tudom milyen a kapcsolatunk, azért hívom így hogy szerető mert talán így le van egyszerűsítve.
Mindig ki van dobva otthonról, eljön hozzám, végighallgatom a drámát ami olyan szinten gusztustalan, hogy elmondani nem lehet. Amikor együtt vannak akkor is keres, mert én nagyon normális vagyok vele (bár akkor nincs szex! Úgy nem tudok vele lenni) de ha összevesznek akkor főleg mindig nálam landol napokig, hetekig, megnyugszik velem, megkapja azt amit otthon nem, aztán mikor lelkileg jól van visszamegy… hogy aztán 1 hét múlva megint cirkusz legyen.
Csalják egymást, verik egymást, egymás családját is megalázzák, lopnak egymástól, tényleg elmondani nem lehet mikre képesek… egy pohár vízen összevesznek.
És húzna hozzám, de egyszerűen nem tudja elhatározni hogy kilépjen abból a kapcsolatból.
Nem mondom, hogy nálam nyert ügye lenne, mert nem biztos hogy nekem kéne, csak egy megalázkodott lábtörlőt látok benne. De sokat jelent így elszakadni sem tudok tőle. És ő sem tőlem. Párja nem tud rólam, szerintem akkor öngyulladást végezne a hisztirohamtól ha még ezt is megtudná, mert minden miatt már repül a holmi a 2. emelet ablakából…
Ti voltatok hasonló helyzetben? Hogy kezeltétek?
Eleve van gerincem, és nem kezdek bele szeretői kapcsolatba; itt már bukik a dolog...
Ha meg toxikusság van, akkor még más is van a háttérben, ami viszont ott bújik meg.
Hogy lehet ép ésszel bírni?
Úgy, hogy bele se kezdesz ilyen kapcsolatba és megtartod a gerinced!
Szerintem valahogy provokálnod kellene, hogy lépjen ki. Mert ha neked nem is kell, de neki jobb lenne, ha nem lenne ebben a kapcsolatban. Sőt a párjának is jobb lenne.
Nem lehet, hogy anyagiak is bejátszanak, hogy nem tudnak szétmenni? Vagy gyerek?
Bevallom nem tudom első kézből mert sem szerető, sem csalfa nem voltam, de nem az a sztereotipia hogy a csalfa általában előadja a hattyú halálát a szeretőnek?
Fel van vázolva mindenféle világvége szituáció arról hogy szegény kis csalfa a létező legtoxikusabb kapcsolatban van, és el van nyomva, lábtörlőnek van használva, a párja pedig egy megtestesült hisztérikus patásördög, de hoppá, hát kilépni nem lehet a kapcsolatból. A végeredmény az, hogy a csalfa éli az életét, mint marci hevesen, a szerető pedig hozzá van láncolva akár évekre is, hiszen szegény csalfa akármelyik pillanatban otthagyhatja a párkapcsolati poklot. Plusz a tény, hogy a csalfa rendszeresen csalja a párját, simán eltörpül ahhoz képest amiket át kell élnie.
Szerintem a legjobb kilépni az egészből. Nem a te cirkuszod, nem a te majmaid. Minek asszisztálni ehhez az egészhez?
Ép ésszel azt átgondolnád, hogy kell-e neked olyan, aki a párját veri, meglopja, csalja, megalázza.
Milyen ember az, aki egy ilyen lábtörlő után vágyakozik?
SOHA nem fekszek le vele amikor ők együtt vannak!
Sőt mikor szétmennek akkor sem megy elsőre.
Ez a nem kéne belemenni tanács köszönöm de fölösleges, mint mondtam nem tervezek vele semmit. Egyedülálló vagyok, nem is keresek senkit, nem vágyom kapcsolatra.
Ő viszont fontos személy az életemben, én is az övében. Tipikus megcsalás nincsen, mert ha együtt vannak akkor mi csak beszélgetünk. Akkor van több amikor kidobják (havonta 1x de van hogy 2x - mert mondjuk nem takarított ki - és EZ NEM VICC!!) és hozzám “költözik”.
Tudom, hogy rossz ez az egész viszony, pont ezért kérek azoktól tanácsot akik éltek már meg hasonlót.
Nem akarok túl konkrét lenni, de hidd el történt már bőven olyan dolog, ami máshol egy hitellel és 4 gyerekkel is azonnal válóok lenne. A nő majdnem minden pénzét feltette, csakhogy a férfi pl. börtönbe kerüljön. Mindenki tudja aki ismeri őket hogy ők extrém módon mérgezőek. És ezért kötődnek egymáshoz, mint a drogosok. Hozzám nagyon ragaszkodik amúgy ez a személy, mondta ha nem lennék az életében már rég öngyilkos lett volna, és a vicc hogy mi sosem veszekszünk. De még én sem tudtam kirobbantani ebből a mérgező dologból de már hónapról hónapra egyre őrültebb a helyzet, konkrétan el tudom képzelni hogy ki fogják nyírni egymást. Én nagyon sokszor kioktattam már, sőt mindenki, kb 3 napig tart a hatása aztán újra elkezdik egymást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!