Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségemmel.hosszú 3-èvtizede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemmel.hosszú 3-èvtizede vagyunk együtt. Kèt ève felmerült egy megcsalàs gyanúja azóta sem lett tisztázva. csak tagad. Mit tegyek? Ha àrtatlan lenne,akkor ő hajtanà a tisztázàsàt , de kerüli a tèmàt,hallani sem akar erről.

Figyelt kérdés

Ki kit gondol erről, mindent megtennèk már hogy vége legyen e rèmàlomnak. Àtlèpni nem tudok, mert matat a fejemben a gondolat.

Mondtam is neki, hogy ezt èrzem, s alà is támasztotta a feltètelezèsem okait,indokot.

a kérdéseimre nem tud felelni, csak annyit hogy nem tud mit tenni, elege van ebből, s hagyjam ezt abba, màs gondunkal kellene foglalkoznom.ugy gondolom,ez a gondunk a legnagyobb, ezt kell tisztàba tenni, s akkor minden más gond is kegoldódhat.

ma 03:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Igen ez logikus ha 30-ast megcsalták akkor a kérdezőt is, ez most már biztos.
ma 09:19
 32/32 anonim ***** válasza:

Nagyon fura vagy. Rettentően begyepesedett, korlátolt. S finoman fogalmaztam.

Mondom mindezt úgy, hogy én is a TE cipődben járok!

20 éve vagyunk együtt, (38-40)

Az utóbbi 2 évben felmerült hogy lehet vmikor megcsalt. Átérzem a bizalomvesztésed , a kételyeid, tudom hogy a megcsalas beismerese nem fájna annyira mint ez a gyötrő kétség.

De az a különbség kettőnk közt, hogy te ebből nem akarsz kijönni. Neked ebből az egyetlen út, ha azt mondja, hogy igen félrekúrt. Akkor is ezt kell mondania ha nem így van. Mert más opciót nem fogadsz el, mert rögeszméddé vált. És hatalmas koppanas lenne neked, hogy két évet elcsesztél a hülyeségedre.

A leírtakból full a klimax +melóhely + a te csesztetésed jön le nekem, attól változott, nem a főnökétől.

De feltételezzük, hogy félrekúrt...

Miért jó neked így élni? Miért nem engeded el ezt az egész eszmefuttatást? A maradék 15-20 évedet ebbe savanyodva, mérgezve akarod leélni? Gratulálok akkor az érzelmi intelligenciádhoz.

Szóval úgy válaszolok, hogy átéltem amit te! De itt jön a különbség köztünk, hogy én nem akarom ezt tovább. Így nincs értelme. Szeret? Szeret! Hozzám jön haza? Igen! Velem akar megoregedni ? Igen! Jól vagyunk? Igen! Akkor minek mérgezzem a hülye gondolataimmal a jelenünket? Kit érdekel ha x éve volt egy megbotlása? Ő cipeli azt a terhet.

Persze időnként 3-4 havonta 1x elönt még engem is a kétely, de próbálok inkább a jelenre figyelni. S rájövök, hogy szeretjük egymást s minden jó,nem kell csinálnom a fesztivált.

Emelkedj felül a vélt sérelmeden!

Vagy válj el, így a bizonytalanra, de ne mérgezd magad s őt tovább!

ma 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!