Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel.hosszú 3-èvtizede vagyunk együtt. Kèt ève felmerült egy megcsalàs gyanúja azóta sem lett tisztázva. csak tagad. Mit tegyek? Ha àrtatlan lenne,akkor ő hajtanà a tisztázàsàt , de kerüli a tèmàt,hallani sem akar erről.
Ki kit gondol erről, mindent megtennèk már hogy vége legyen e rèmàlomnak. Àtlèpni nem tudok, mert matat a fejemben a gondolat.
Mondtam is neki, hogy ezt èrzem, s alà is támasztotta a feltètelezèsem okait,indokot.
a kérdéseimre nem tud felelni, csak annyit hogy nem tud mit tenni, elege van ebből, s hagyjam ezt abba, màs gondunkal kellene foglalkoznom.ugy gondolom,ez a gondunk a legnagyobb, ezt kell tisztàba tenni, s akkor minden más gond is kegoldódhat.
Leirtuk mind hogy ezek alapján csak te képzeled hogy megcsalt, de te csak azt hajtod hogy olvassuk el újra.
Jól van, akkor megcsalt! Boldog vagy? Csá.
Ha két éve ez felmerült és azóta csak tagad, neked pedig semminemű valós bizonyítékod nincs akkor talán ideje lenne ezt elfelejteni.
De tegyük fel, hogy kiderül 30 év után valóban megcsalt az asszony.
Akkor mit teszel? Eldobsz ezért 30 évet?
Ha egyedül leszel 50 évesen boldogabb leszel?
Kész vagy új párt keresni/találni?
20- as választ adónak.
Megpróbàltam ezt is.
Sőt ment is, s nyitott lett rà, azt mondta előhozom belőle azt ami tabu volt.
Működött is a dolog.
De valami zavarja, s pàr nap,hát, s vissza akar menni oda ,arra a szintre, ami volt, a megszokott alapritmushoz.
Ne érts félre, nem sz.x màniàs vagyok, de eddig miért nem adta,s nem csak hangot, technikát is most vett fel ahogy ígértem, ha elméletem azt a fèl èvet ,amikor kérdéses tettei voltak.
Na de,,,hmmm... mit is kellene elfelednem?
mèg ìgy is helyes minden?
Èn vagyok a baj okozója?
kérdezték, mi van ha megcsalt?
Mi lesz?
Akkor újabb infót adom.
Mondtam, hogy ha mentette, akkor biztos hogy èn is hibás vagyok benne.
azt is hogy nem elhagyott akarom, s nem bántani, s ezzel èlni a napokat.
Nem...
Tudni akarom az okàt, min változtassuk, mit tegyek hogy boldog legyen, mi hiányzik neki amit nem adok még neki.
nyugodt hangnemben, megértően adtam àt neki mindezt.
NEM tudom emiatt,tenni a dolgom a csalàdunkèrt nap mint nap.
a gondoltok, amik lehetnek tèvesek is, filmkènt pereg előttem.
Èpp ezért kellene segítenie, ne legyen téves gondolatom.
S még is tette volna már, ha az àllítàsom alaptalan lenne.
"Működött is a dolog.
De valami zavarja, s pàr nap,hát, s vissza akar menni oda ,arra a szintre, ami volt, a megszokott alapritmushoz."
Mert mondjuk az hogy ki akar próbálni új dolgokat az nem azt jelenti hogy minden nap BDSM análra vágyik?! Ne legyél már ilyen faék egyszerű.
Bár úgy érzem a válaszaid alapján hogy te inkább mindenképpen be akarod beszélni magadnak és másoknak is hogy megcsalt. Inkább azon gondolkozzál hogy mi az oka ennek.
Kérdező, ha ezzel a stílussal adod magad otthon is elő akkor kész csoda, hogy szegény nő még nem menekült el.
A probléma néha az, hogy túl görcsösen nem akarsz problémát. Máskor pedig a probléma teljesen független attól, hogy te mit tettél vagy sem. És vannak olyan esetek amikor nem lehet a problémáról beszélni mert a másik annyira karcos, tökéletes, semmi elfogadást, megértést, elnézést nem mutat csak görcsösen az elveit követeli - neki nem érdemes és nem is lehet semmit elmondani, egyszerűbb a kitérés. Ha valakit megoldhatatlan helyzetbe hozol, az meglepő mód nem fogja tudni a helyzetet megoldani, pláne úgy, hogy neked is tetsszen.
mert nem jött be neki az új dolog
ellenben a jól megszokott igen
mi ebben a fura?
mit tehetnél?
elengeded a fenébe ezt amit kitaláltál magadnak és az asszonyit idegesíted vele...
az emberek nem statikusak hanem dinamikusak vagyis folyamatosan változnak új életszakaszban sok változás lehet, ha nem változnál folyamatosan még most is egy kis seggdugasz lennél óvodás szinttel ... a felnőttkor sem állandó pláne nem egy nőnek mindig új dolgokat kell mutatnia mert szükséges pl mikor anya lett vagy mikor felnőttek a gyerekek és nagymama lett de egy uj meló is hozhat változást pl mert van ott egy norma aminek meg akar felelni. 50 évesen munkahelyet váltani elég stresszes, az ember ekkor már inkább nyugisabb stabilabb dolgok érdeklik de egy váltás bizony sokat kivesz az emberből... 50 évesen változik a teste a hormonok minden kevesebb az ösztrogén ami ugye a női nem hormon ettől nő a nő, csökken a libidó fájdalmasabb lehet a menstruáció ráadásképpen összevissza jön meg kimaradnak hónapok majd ismét rendben van ez is idegesítő
ha ezt mind összerakod akkor pont nem az érdekelte h úgy pasi legyen képben
mi lesz ha teljesen eltűnik a nemi vágya a menopauza során? nem fogja élvezni a szexet elutasítja mert nem kívánja ? ha bele is megy megjátssza majd h gyorsan végezz.
másik h szexuális kultúrád béka segge alatt van ... egy nőnek nem mindig úgyan olyan a szex van h jobb van h nem, összefügg a ciklussal a hangulatával és mindennel. elég egy rossz szó és elillan a vágya. de pl a ciklustól is függ éppen mennyire kívánós. menopauza idején meg még hektikussá válik a dolog ...
nem elég a saját testének változása még te is cseszteted a hülyeségeddel...
Nem inkább arról van szó, hogy vagy kapuzárási pánikod van vagy néha nem ugx szuperál a műszer ahogy kellene? Emiatt bebeszélhetsz dolgokat magadnak és próbálod a másikra hárítani a felelősséget.
Amúgy a gyk színvonalához képest szerintem nagyon jó válaszokat kaptál. Olvasd el újra és újra és okulj belőle. Szerintem benned van a hiba.
Az előttem válaszoló is leírta a lényeget, nincs szexuális intelligenciád és nagyon feketén fehéren látod a dolgokat. Finoman fejeztem ki magam. 20as vagyok.
Nyugi, megcsalt. :)
Nekem két év kellett, hogy összerakjam a szálakat, az apró jeleket, a viselkedését a legelső felmerülő gyanú pillanatától kezdve. Végül aztán mindent ki tudtam deríteni, mi miért történt, mi mikor történt. Borzalmas volt ez a két év, a teljes kétségek között élés, amíg végül ki nem derítettem mindent. Szinte már paranoiásnak gondoltam magam, biztos én vagyok a hülye, biztos én csavargatok túl mindent. Pedig nem tartom magam szorongó, kétségbeesett embernek.
Aztán puff, pár hónapja meggyőződtem róla, hogy rendesen ki van használva az, hogy szerelmes vagyok, vagyis voltam.
Sok év ment levesbe, szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!