Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel.hosszú 3-èvtizede vagyunk együtt. Kèt ève felmerült egy megcsalàs gyanúja azóta sem lett tisztázva. csak tagad. Mit tegyek? Ha àrtatlan lenne,akkor ő hajtanà a tisztázàsàt , de kerüli a tèmàt,hallani sem akar erről.
Ki kit gondol erről, mindent megtennèk már hogy vége legyen e rèmàlomnak. Àtlèpni nem tudok, mert matat a fejemben a gondolat.
Mondtam is neki, hogy ezt èrzem, s alà is támasztotta a feltètelezèsem okait,indokot.
a kérdéseimre nem tud felelni, csak annyit hogy nem tud mit tenni, elege van ebből, s hagyjam ezt abba, màs gondunkal kellene foglalkoznom.ugy gondolom,ez a gondunk a legnagyobb, ezt kell tisztàba tenni, s akkor minden más gond is kegoldódhat.
Dehogy olvasom el újra amit idehánytál. Majd ha megtanulsz helyesen írni és fogalmazni.
Amúgy minél részletet írsz annál inkább sajnálom a feleséged.
Képzeld, normális ember nem viszi el a munkahelyére a féltékeny férjét hogy bizonygasson valamit, jól lejáratva így magát a kollégái előtt. A főnökének meg pláne semmi köze a ti problémátokhoz, nagyon beteg vagy ha azt gondolod neki kellett volna felhívnia téged hogy "Józsi, nem dugtunk a feleségeddel, gyere igyunk meg egy sört".
Eszem megáll milyen emberek vannak. Most ha lehet, még jobban értékelem hogy nekem normális férj jutott.
Te betegesen féltékeny vagy és iszonyatosan egoista aki azt hiszi mindenkinek az ő vélt sérelmei körül kéne ugrálnia. Nem párterápiára van szükség, csak neked van rá szükséged.
9- és.
Szerintem olvasd el mit írtam le újra!
Mert mindennel foglalkozol,mármint csak azzal, hogy leócsàrolj!
De az nem is jut eszedbe, hogy mi van ha igazam van?
sok dolgot írtam le ami alapján, bőven lehet feltételezni azt hogy megcsalt.
olvasd újra kérlek, az egész bejegyzést, mert nekem valami nagyon nem kerek ebben a sztoriban.
11-es.
Nem èrtelek meg, miért bàntasz.
elmodom èrthetőbben!
Nem vitázni mentem volna ki a feleségemmel az ètterembe, hanem ebédelni.
Hiszen jártam ki oda, hisz ott dolgozott.
A főnökkel úgymond baráti viszonyom volt.
Peca,sörözés,minden ami kell, elfogyott valami alapanyag az ètterrmben, segítettem,
Szóval olyan viszony volt. Amiben jogosan vártam a hívàsàt hisz fontos volt neki a feleségem munkàja.
De bàr igazad lenne, bár csak ennyi lenne hogy betegesen fèltèkeny vagyok.
De terápiára sem jön el, nem akart.
HA SZERETED a párod, akkor fontos neked az ami bántja s zavarja ,s betege annak amit gondol.
ÉN nem hagynám szenvedni olyan hitben ami megyei.
Ha igaz, ha nem.
Èn hoznàm föl azt, mit tegyünk hogy bízzák benne. S ne legyen tèvhitem.
De ez így nem jó.
15-ös.
Ezt tettem!
Az elején A VITA UTÀN.
màs ember volt, ismeretlen dolgok, hangok.
Ami 30- èv alatt nem volt.
Hogy van ez?
13- as.
A főnöke 50 felett van pàr èvvel.
De nem is írok semmit már, mert csak nyivàkolok, meg elmebeteg vagyok, sőt egy aberrált lelketlen barom is.
Igazatok van.
Mit vitáznak ezen. Hisz az a helyes ha a párok félre bas..ak...
Csak èn màs elvet vallok.
De ez is az èn hibám, hisz beteg az agyam nemde?
Nahát szép napot s köszönöm a segítségedet.
Nem nyivàkolok senkinek.
Elmesélem a saját sztorim.
Én lassan 45eves nő vagyok. 3 éve költöztünk ide mo-ra. Teljesen megváltozott az életünk nagy váltás volt. 2 éve valami nagyon megváltozott bennem. Nem tudom mi okozta a stressz az új környezet, bármi. De egyik napról a másikra egyre többet gondoltam a szexre, újabb és újabb vágyaim lettek. Amire régen azt mondtam, hogy soha azt most boldogan, szenvedéllyel élem meg. Mikor beszéltem a ferjemmel az új vágyaimról totál felcsigáztam vele. Egy percig sem gondolta, hogy megcsaltam és más ferfitől tanúltam az újításokat.
Te nagyon begyepesedett vagy úgy látom és hiába éltek együtt 30eve a kommunikáció nem működik köztetek.
Azt írod új hangok..... Hát én sem egyformán nyögök minden alkalommal. Komoly ez a bajod? Nyiss a feleséged felé, kerdezd meg mi izgatja, esetleg szeretne valami újat kipróbálni? Kommunikáció!!!!
Ne a megcsaláson lovagolj mert csak eltávolodtok egymástól. Ezek után lehet már nem is tud igazán megnyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!