Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásról történetek Hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásról történetek Hogyan bukott le? Mi volt az neki és neked a reakciója. Mennyi ideje csinálta és ti mennyi ideje voltatok együtt? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

okt. 29. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Hogy bukott le: Hallottam egy telefonbeszélgetést a barátnőjével.

Az ő első reakciója: Azonnal bevallotta, nem mentegetőzött.

Az én első reakcióm: Sokkot kaptam.

Mennyi ideje csinálta: 5 hónapja.

Mennyi ideje voltunk együtt: 11 év.

Mi lett a vége: Együtt maradtunk.

okt. 29. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkor jött üzenete, amikor vacsoráztunk, így láttam, hogy egy nő írt neki. Nem foglalkoztam vele először, aztán később beléptem a Facebookjába és ott volt minden gusztustalanság. Újszülött miatt maradtam. El is felejtettem szinte, pár hónapra rá már masszívan csalt, de tök nyíltan. Tagadta, de ostobán csinálta, hamar lebuktattam. Otthagytuk őt. Vissza akarta kapni a családját, de közben nőzött.

Ennek már lassan egy éve, ő még mindig sajnáltatja magát.

okt. 29. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Korábban értem haza egyszer.

18 év házasság ment a levesbe

39/F

okt. 29. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2# és 3# as Nektek még fáj? Nekem rossz volt olvasnom, átérzem a veszteségetek. Nekem közel 30 év, 6 éve csalt. Vége.
okt. 29. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja! A lényeg. 4#es vagyok. A csaj ráírt viberen, es a lányunknak gyanús lett. Jellemző, hogy annyira bíztam benne, hogy 6 év alatt nem néztem bele a telójába. Vagy annyira naiv voltam.
okt. 29. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem egyáltalán nem fáj.

Nem tagadom, komoly törést okozott, mióta lebukott, 3 éve, senkim sem volt. Sem alkalmi, sem komoly, de még csak egy randi sem.

Elvesztettem a hitem a nőkben

okt. 29. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
3as voltam, bocsi
okt. 29. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
4#es vagyok. Még nem vagy 40 éves. A terv, hogy egyedül maradsz? Nem minden nő ilyen. Neked pedig ez az egy életed van.. Bocs, picit feldúlt vagyok. A csalók nem fogják fel, szerintem, hogy mit tesznek.
okt. 29. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, úgy gondolom, hogy nincs már szükségem kapcsolatra, semmilyen formában.

Az elmúlt 3 évben sok minden történt velem, a válás után nem sokkal pl kaptam egy agyi infarktust (stroke)

Szerencsére felépültem belőle maradéktalanul, de úgy gondolom, nincs szükségem újabb stresszre.

Mindemellett úgy gondolom, sosem tudok többé annyira megbízni senkiben sem, hogy gondtalanul élhetnénk együtt.

3as 6os

okt. 29. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a telefonját. Ő próbálta tagadni, de mivel a kezemben volt a telefonja ezért felesleges volt a tagadás. Ezután megfogtam a cuccait és a folyosóra dobáltam ki. 4 éve voltunk együtt akkor.
okt. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!