Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásról történetek Hogyan bukott le? Mi volt az neki és neked a reakciója. Mennyi ideje csinálta és ti mennyi ideje voltatok együtt? Mi lett a vége?
Hogy bukott le: Hallottam egy telefonbeszélgetést a barátnőjével.
Az ő első reakciója: Azonnal bevallotta, nem mentegetőzött.
Az én első reakcióm: Sokkot kaptam.
Mennyi ideje csinálta: 5 hónapja.
Mennyi ideje voltunk együtt: 11 év.
Mi lett a vége: Együtt maradtunk.
Pont akkor jött üzenete, amikor vacsoráztunk, így láttam, hogy egy nő írt neki. Nem foglalkoztam vele először, aztán később beléptem a Facebookjába és ott volt minden gusztustalanság. Újszülött miatt maradtam. El is felejtettem szinte, pár hónapra rá már masszívan csalt, de tök nyíltan. Tagadta, de ostobán csinálta, hamar lebuktattam. Otthagytuk őt. Vissza akarta kapni a családját, de közben nőzött.
Ennek már lassan egy éve, ő még mindig sajnáltatja magát.
Korábban értem haza egyszer.
18 év házasság ment a levesbe
39/F
Nem, nekem egyáltalán nem fáj.
Nem tagadom, komoly törést okozott, mióta lebukott, 3 éve, senkim sem volt. Sem alkalmi, sem komoly, de még csak egy randi sem.
Elvesztettem a hitem a nőkben
Igen, úgy gondolom, hogy nincs már szükségem kapcsolatra, semmilyen formában.
Az elmúlt 3 évben sok minden történt velem, a válás után nem sokkal pl kaptam egy agyi infarktust (stroke)
Szerencsére felépültem belőle maradéktalanul, de úgy gondolom, nincs szükségem újabb stresszre.
Mindemellett úgy gondolom, sosem tudok többé annyira megbízni senkiben sem, hogy gondtalanul élhetnénk együtt.
3as 6os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!