Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásról történetek Hogyan bukott le? Mi volt az neki és neked a reakciója. Mennyi ideje csinálta és ti mennyi ideje voltatok együtt? Mi lett a vége?
Lebukás:Elment kutyát etetni és a telefonját nem vitte magával pedig előtte még a WC-re is vitte magával.
Kapott egy üzenetet a pasijától amit én megnéztem és azt irta az a patkány,hogy milyen jó volt az esti szex.
Nagyon dühös lettem amikor megmutattam neki az üzenetet nem szólt semmit.
Éppen meni készültem és csak annyit mondtam neki,hogy döntse el mit szeretne ezután.
Két napig vártam a válaszát azután egy hétfői napon arra értem haza,hogy elment.
Ennek már több három éve.
Eleinte nagyon fájt vissza akartam kapni hajlandó lettem volna szemet hunyni a történtek felett.
De ő már döntött és kb két éve csalt.
28 évi házzaságot és egy családot,3 gyerekkel dobott a kukába.
Miután elment rá majdnem egy évre adta be a válást.
Amióta elment nekem sem volt senkim és már nem is akarok senkit.
Ez nagy pofon volt az élettől amit nem érdemeltem meg.
A gyerekeimnek is ez a véleményük és így maradtunk együtt feleség és anya nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!