Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már úgy, hogy konkrétan nem bukott le a párotok, de sejtettétek, hogy megcsalás áll a háttérben?
Igen 2 x is jartam igy, ha az illeto ferfi a legalap dolog h nem erdekli a szex veled, 1 ferfi feszult ha nem szexel, illetve nem nezi el h van 1 parja azt evekig nincs szex. A masik a telefon lejelszavazasa ugy h soha nem neztem bele 1 x sem.
A 3 dik meg az erzelmi eltavolodas ami ellen nem is akartak tenni h valtozzon, hiaba jeleztem neki,. Ha1 ferfi mar nem foglalkozik azzal h a kapcsolat ne menjen le a lejton akkor tuti nem szeret mar
"Én, azota is tagad, de biztosan megcsalt..."
Jobb is neki nélküled. 🤣
5
Állitása szerint nem jonb neki
Szenved! Érdekes, mert amikor nem vette fel a telefont, akkor nem szenvedett...
Ilyen férfi nem.kell
Nálunk elég gyanússá vált a viselkedése a feleségemnek. Sajnos nem tudom bizonyítani, utánajárni se tudok, mivel a gyerekekkel én vagyok, ha neki programja van. Tény, hogy fura, de nem találtam még semmit, ami egyértelmű jel lenne.
Így a semmire nem fogok elválni jelenleg. Ha csak pár lennénk, akkor lehet már szakítottam volna, konkrét bizonyíték nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!