Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele de mégis szeretem?
Sajnos engem is nagyon csúnyán megcsaltam. Jatszadoztak velem.
Ezután elkezdtem élni az életem több mint egy évig egyedül voltam vagyis nagyon sok lánnyal.
Megismertem egy lányt
Ezzel a lánnyal minden klappolt.
De sajnos megcsaltam meg a kapcsolatunk elején
Amint elkezdtem beleszeretni úgy igazán egyre nagyobb lett bennem a bűntudat..nem tudtam magamban megemészteni, hogy, ilyen aranyos jószívű önzetlen lányt megcsaltam...szakítottam vele.
Eltelt kb 1honap és új barátja van.
Ezek szerint félre ismertem és menet közben csak én lettem szerelmes ?
Istenem... Hagyd már szegény lányt! Joga van tovább lépni, ne várd tőle, hogy majd hónapokig koslat utánnad. Főleg, hogy megcsaltad(hiába nem tud róla)
Azt csinál, amit akar. Te pedig tanulj az esetből és figyelj oda jobban a következő lányra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Kicsit változtattál a sztorin, de itt már kaptál elég választ rá. Megcsaltad, szakítottál vele és még van képed őt kérdőre vonni, hogy mit érzett irántad? Egy ilyen patkány után én is hamar túl tenném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!