Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak? Szakítottam vele mert már nem szeretem őt, mást szeretek. De annyira kivan, zokog a telefonba hogy próbáljuk meg mégegyszer.6 év alatt nem láttam még ilyen állapotban őt (ő a férfi). Mégis mit tegyek?
Itt valami nem stimmel. Azért szakítottál vele, mert mást szeretsz. Ő meg azt kéri, próbáljátok meg még egyszer. Két külön doloyról beszéltek a szakítás okaként...?
Van valami, amit nem írtál le a szakítás okaként nekünk?
Hát erre én csak azt tudom mondani, hogy aki olyat hagy el, aki nagyon szereti, az mindig megszívja az élete folyamán.
Sok olyan esetet tudok mondani neked, ahol hol a csaj, hol a pali hagyta ott a másikat, hogy még élni akar, kalandra vágyik, megunta a másikat, és utána valahogy sosem jött neki össze normális kapcsolat.
Nem lehet, hogy csak átmeneti érzelmi hullámvölgyben vagy?
Hát figyelj, ha évek óta felelőtlenül viselkedtél vele, akkor itt az égető ideje - ahogy a jelek is mutatják -, hogy ezt most pótold. Valószínüleg nem adtad át neki jól az indokokat, nem szakítottál elég felelősségteljesen, alaposan.
Ha évek óta érzel úgy, hogy nem kéne benne lenned ebben a kapcsolatban, akkor pontosan annyi év érzelmét kell most hűen előadnod neki, hogy megértse, átélhesse.
Jelenleg egy szerelmes nő megnyilvánulásai élnek benne, amit nem akar elveszíteni. Szembesítsd a valódi érzéseiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!