Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan delűt ki a megcsalás? Hogyan bukott le a párod?
Barátnőmet többször is megcsalták, sosem derült ki, vagyis mindig szakítás után idővel tudódott ki.
Ismerek olyat, aki meglátta őket a suli folyosón. Szakítottak.
Volt olyan aki bevallotta, de ott is szakítás lett.
Volt olyan hogy családban volt a félrelépés, na az botrány volt, de nem lett válás. (Testvér-testvér)
Tudok olyat is, aki mindig tudta, viszont ők már az elejétől nem szerették egymást.
Az egyik ismerőse rákérdezett nála üzenetben, hogy elmondta e nekem a dolgot, tudok e róla. Na, ezt a legjobb barátnőjének elküldte screenshotban.
Telt az idő, a telefonjáról lepakolta a képeket a gépére. Elég nagy káosz volt, tudta, hogy én szeretek rendszerezgetni, ő meg nem, szóval mondta, hogy nyugodtan rendet rakhatok rajta. Neki is álltam, aztán bumm, megtaláltam a képet...
Nem mondtam el egyből, átgondoltam a dolgot. Kicsit utána kihasználtam, aztán szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!