Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bukott már le valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bukott már le valaki, hogy társkeresőzik a párja mellett?

Figyelt kérdés

Észre vettem feleségem telefonján, mentett jelszavaknál egy társkereső oldalhoz köthetőt. Be is léptem, de egyenlőre várok a megfelelő pillanatra. ( Próbálok utána járni, hogy mikor is lehetett ez a ominózus.) Lehet régi és a böngészőbe jelentkezve az email alapján át hozta az új telefonra a szinkronizálással.

Viszont az oldal már megszűnt ahol fent volt.

Igen tudom most jönnek a hozzászólások, hagyd el stb oké csak van 2 gyerek is...

Ti, miképp és hogy reagálnátok le vagy reagáltátok le?

2021. aug. 4. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék, csak figyelnék a jelekre. Pl sokat telefonozik, dugja a telefonját. Sokáig kimarad, elmegy valahova. Utánna szakítanék.
2021. aug. 4. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Ne nyomozgass, ne kutakodj más telefonjában mert nem szép dolog. Érezned, tudnod is kellene arról az emberről akivel x éve együtt vagy hogy kacsingat-e másfelé. S ha igen, akkor mit fogsz most csinálni? Betámadod, vagy megpróbálod visszahódítani?
2021. aug. 4. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Tanulságképpen elmesélek egy "édes" kis történetet. Történt vala, hogy asszonyka félrejárt, a férj rárakatott egy keyloggert a számítógépre (ami a billentyű leütéseket rögzíti). Majd az így megszerezett jelszavakkal, accountokkal visszanézte a teljes történetet. Hatalmas balhét csapott, majd átrohant a szeretőjéhez aki szintén házas volt és bosszúból ott is kiborította a bilit. Mikor lehiggadt akkor közölte a feleségével talán meg tud bocsájtani, de közben a szeretőnél is a kiborult bili miatt váltak. Így nem volt akadálya hogy immáron hivatalosan is összejöjjenek. Válás, a közös házat eladták, a férjből vasárnapi apuka lett, azóta is egyedül van és üzenget a feleségnek minden meg van bocsájtva, de annak esze ágában sincs visszamenni hozzá.

Szóval barátom döntsd el mit csinálsz. Szereted a feleséged és indulatok helyett, felnőtt fejjel gondolkodva figyelve rá a mindennapokban megpróbálod megtudni mi a baj, megpróbálod visszahódítani, rendbe tenni a kapcsolatotokat. Avagy nem szereted és a zsigeri indulatok által vezérelve felrúgsz mindent?

2021. aug. 4. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Viszont az érdekes, hogy a megcsaló féllel türelmesnek lenni, és ha még elmondja neki az ember ő sértődik be meg felháborodik .. viszont van abban is valami amit mondtál csak hát ilyenhez épeszű ember nem aszisztál .
2021. aug. 4. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 nem kell a férelépő félnek mindent elfogadni, de indulatból sem szabad dönteni. Nyugodtan, higgadtan át kell értékelni a hogyan továbbot, főleg ha gyerek is van a történetben és annak megfelelően cselekedni.
2021. aug. 4. 18:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdeztem ki és miképpen, hogyan. Nyilván nem nyirom le a haját nullással és nem tímárolom le csak egy szimpla kérdés. 🤷
2021. aug. 4. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Valamiben nagyon gyenge vagy.
2021. aug. 4. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én feleségem felregelt az RV-re, még évekkel ez előtt, a 2. gyerekünk születése után. Volt egy szülés utáni bekattanása vagy fél évig. Nekem se jött össze a meló, egyikből mentem a másikba jóformán. Semmi nem tetszett neki, amit csináltam.

Egyszer észrevettem, hogy az előzményekben beadja a RV-t. Simán beléptem, az egyik faszival írogattak egymásnak. Egy építőipari mókus volt, kismaszek, 3 gyereküket fogta az asszony és otthagyta.

Úgy adta el magát a nejemnek, olyan gyenge dumával, amit már gimis korunkban is kiröhögtünk. Küldte a fényképeket az egyszerűarcú gyerekeiről, stb. Ez a szerencsétlen meg vevő volt rá, felvette messengeren. Találkozót akart a faszi, a feleségem még nem.

Ennél a pontnál borítottam a bilit. Döntse el, velem, vagy nélkülem. De ha nélkülem, akkor eladunk mindent, elfelezzük, a gyerekek nyilván nála, és onnantól nincs közünk egymáshoz a gyerekek dolgain kívül. Szóval volt balhé.

Még aznap előttem megírta a malterbohócnak, hogy meggondolta magát, törölte a kapcsolatot. ennek már 7 éve. Volt azóta is hullámvölgy, de tudja, hogy résen vagyok, és hogy viszonyulok ehhez a dologhoz: vagy javítsuk meg ami rossz, vagy engedjük el. De ne hülyítsük egymást.

2021. okt. 1. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
8 hát igen a pénz nagy úr
2021. okt. 1. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

9. Nagy úr, de nem minden! Kis pénzből is lehet becsületesen, boldogan élni egymással. A szüleim is szorgalmas munkával szedték össze magukat, otthonról sokszor csak a sz.rt kapták, nem örökséget. Nem is gazdagodtak meg más zsírján, mint sokan errefelé. Tudták, hol a határ, még ha voltak válságos helyzetek a házasságukban.

A feleségemről is azt hittem, így gondolkodik. De sajnos nem, ezzel nem tudok mit kezdeni.

2021. okt. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!