Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e azokra (! ) a társkereső oldalakra regizni a pasim mellett amelyekre ő is regisztált és aktív?
A kérdés főként irónia...
Nem azt mondom, hogy zökkenőmentes kapcsolat, de az érzéseiben soha nem kételkedtem, pedig kellett volna.
Ugyanazon a napon ír egy(?) csajnak társkeresőn aztán kicsit később nekem....( nem, nem én voltam alnéven, nem vagyok ilyen korcslelkű)
Ez milyen már?
Mit válaszolnátok ilyen szituban, aminek megvan a mondanivalója, de úgymond mégsem kéne mondjuk tvben kisípolni? Nekem csak a 'kisípolós' szavak jutnak eszembe, a jo magyar káromkodások legjava.
És tudja is.
Itt a baj, itt baxxátok el. H ott vagytok lesitek minden kivánságát az ilyeneknek, mindent feladtok hajbókoltok a seggüket kiny játok,stb-. Ő meg tudja h bármit tesz ti nyeltek és ott maradtok. Remélem lesz eszed kilépni..
Kösz az áldozathibáztatást, az általánositást, és a vádaskodást. Ha meg az ellenkezője történik akkor az meg a pénzéhes r.banc kategória? Mi van abba hogyha valakit szeretünk akkor jót akarunk neki, esetleg elkenyeztetjük?
Most akkor melyik a jó? Nyilván nem a semmire akartam elkényeztetni, nem azért mert egy bunkó, aki megaláz, és akkor 'jajjj majd hátha belém szeret'. Nincs kisebbségi komlexusom és nem vagyok egy aldozattipus.
Társkeresőzik melletted, és nem hajítottad ki?
Meg akar csalni téged, rájöttél, és te még hezitálsz?
Vagy aranyból van a farka, vagy alfahím, vagy tele van lóvéval, vagy beteg vagy!
Gondolom az sem zavarna, ha a másik szobában hetyegne egy nővel, sőt tán még oda is költöztetné.
Remélem így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!