Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bukott le a felesége előtt, hogy szeretője van?
Úgy volt, hogy az asszony megy a gyerekkel az uszodába. A szeretővel elkezdtük a dolgot, de visszajöttek az otthon felejtett úszószemüvegért, és bukta 😬
Elég sok hibát vétettünk, kicsit még várni kellett volna hogy elég távol legyen az asszony, de már nem bírtunk magunkkal. Vagy lehet nem kellett volna hazavinni a szeretőmet sem.
Aztán sajna ki lettem dobva, pedig milyen jó dolgom volt. Ki voltam szolgálva, most meg mindent magamnak kell csinálnom...
Nem vicces ez. Meg amúgyis megbántam!
3. Uhh ez durva :/ sajnalom.
De akkor ezekszerint szomszed volt a szereto? Ő is kidobott vagy mi?
Én a feleség voltam, és úgy bukott le a férjem, hogy Bécsben az egyik hosszú mozgólépcsőn előttem beszélgetett két magyar lány a pasijaikról. És az egyik olyan dolgot mondott a másik lánynak, ami egyértelművé tette, hogy ő a férjem szeretője. Aznap már csak egy kamerát vettem a hálószobába, amit rögtön be is üzemeltem, és két nap múlva ki is raktam a szűrét. Megjegyzem Budapesten éltünk (én azóta már elköltöztem külföldre), Bécsben csak a karácsonyi bevásárlás miatt jártam (gondolom a két magyar csaj is csak vásárolni volt).
Ilyen egyszerű 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!