Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bukott le a felesége előtt, hogy szeretője van?
Bizony, kicsi a világ. Itt, ahol élek, megismertem egy magyar lányt, barátnők lettünk, kiderült, hogy két évvel a mi szakításunk után ő is összejött az exemmel, de ő egy év után dobta, és utána jött ide ki ő is. Azóta, mióta kiderült, hogy "közös" a múltbéli pasink, azóta mégjobban összejárunk 🤣🤣🤣
Nem is értem, miért 🤣
Mert hazahoz fertőzést
Mert ha egymáshoz tartozunk, akkor tartozzunk egymáshoz, és ne keressen mindenhol lyukat. Attól, hogy egy sörösüveg fel vant bontva, még nem kell mindjárt +b4szni.
Én a volt feleség vagyok .
Nekem feltűnő volt hogy az én férjem aki szinte soha nem nyomkodta a telefonját és nem használta semmire csak hívásra ,egyik pillanatról a másikra egyre többet volt a kezébe
És tudjuk milyen a kisördög így belenéztem a telefonjába és akkor szembesültem a dologgal hogy bizony szeretője van a férjemnek
Ismét a 16vagyok
természetesen ki . Habár ez már nagyon régen történt 5 éve volt viszont a mi helyzetünk picit bonyolultabb mert 3 közös gyermekünk is van
18. Sajnálom :(
A kapcsolat elején nem derült ki hogy nem oké valami?:/
Arra azért mindig kiváncsi voltam, hogyha a férj csalja meg a feleséget/barátnőt, akkor "hát, kanos, mert szegény fiú nem kapja meg otthon, amire szüksége van" és bocsánatos bűn.
Ha a feleség csalja meg a férjet, akkor "budös qrv4", ki kell rúgni, és szó nincs arról, hogy "jaj szegény nem kapja meg otthon amire vágyik".
Miért van ez a kettős mérce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!