Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemmel.hosszú 3-èvtizede vagyunk együtt. Kèt ève felmerült egy megcsalàs gyanúja azóta sem lett tisztázva. csak tagad. Mit tegyek? Ha àrtatlan lenne,akkor ő hajtanà a tisztázàsàt , de kerüli a tèmàt,hallani sem akar erről.
Ki kit gondol erről, mindent megtennèk már hogy vége legyen e rèmàlomnak. Àtlèpni nem tudok, mert matat a fejemben a gondolat.
Mondtam is neki, hogy ezt èrzem, s alà is támasztotta a feltètelezèsem okait,indokot.
a kérdéseimre nem tud felelni, csak annyit hogy nem tud mit tenni, elege van ebből, s hagyjam ezt abba, màs gondunkal kellene foglalkoznom.ugy gondolom,ez a gondunk a legnagyobb, ezt kell tisztàba tenni, s akkor minden más gond is kegoldódhat.
A bíróságon is a vádat kell először bizonyítani...
"alà is támasztotta a feltètelezèsem okait,indokot"
Mivel pont pontosan?
1- választ adnak.
Igazad van ebben, persze hogy elege van ebből, s hallani sem akar róla, s àrtatlannak ,s igaznak vallja magát. Bár hihető lenne ez nekem,boldog bolond lennék.
De van egy dolog, amit leìrok most.
Szóval a megcsalàs eszemben sem jutott volna, mint hogy sohasem gondoltam erre,annyira bíztam benne, hogy a legszerencsèsebb férfinak tartottam magam a világon,s boldog voltam vele,s talán mèg most is vannak olyan napok s hetek is.
De a lényeg!
munkahelyvàltàsa volt, s megváltozott, külsőleg is, s velem kapcs. Is...
Nem hiányolta velem a közös együttlèteket, kerülte,s kifogások voltak egyre sűrűbben ha aktusra vágytam vele.
Fejfájás, menzesz, most ideges, stb...
ez ment egy erős fèl èven àt, s ha mégis együtt voltunk, akkor imitálta az org,,,st... harmadik eset után már föl is szóltam, hogy mi ez?
S azt felelte, nincs jól most...
De akkor miért nem mondta?
Na szóval , felkerült a megcsalàs lehetősége is ezek miatt, amit ő maga hozott fel, sőt, még azt is mondta hogy kire gondolhátok....
ez nekem nem is ragadt volna bennem még, de így visszagondolva, már elég furcsa nemde?
Figyel! Itt a lényeg!
Vita,vita sorozata után, azt mondta nekem, ha elméletem a fèl èvet amiről feltételezés a fèlrelèpèst, akkor mindent megad nekem!
Azt mondta, hogy olyan lesz velem az àgyban, amit mindig akartam,mert tud ő olyan lenni! Nagyon is tud, annyira hogy megbolondulok tőle!
De akkor majd ne kombinálja, hogy honnan tudja ,azt amit ad majd az àgyban!!!!!
Ezt kínálta fel nekem ha ejtem a tèmàt!!!!
huuuuu....ez nem alap lett volna?
S ha tud,,,akkor honnan tud?
S ne kombináljak?
így is ez a vèlemèny? Hogy nem csalt meg, csak elege van a basztatàsból?
2 ES VÀLASZT adónak!
leírtam hogyan indult, fentebb el lehet olvasni,
Köszönöm az időt amit ránk fordít!
Segítséget kérek bárhogyan, bárkitől, hogy megbizonyosodjak, ha megcsalt akkor arról,ha nem akkor arról.
De kètelybem èlni?
Nem lehet, nem megy!
5- ös válaszolnak.
Rendben, közelítjük innen a problémát.
Képzeld, ebben is benne voltam.
Mármint pàrteràpiàt szerettem volna, menjünk el együtt, s végre túl leszek èn is s így is ezen a nehèzsègen.
Mert ott tartottam, nem basztattam, nem kérdeztem, nem veszekedtek vele, de látványosan elfogyott belőlem az èletkedv, nem nevettem, s elhuzódtam mindentől s mindenkitől.
Pedig társasági ember vagyok, s imádtam vele szórakozni, irigykedve is sokan ránk emiatt 30_ èv után is ragyogott a szemünk egymásért.
IGEN. 50- 52 ES PÀR VAGYUNK.
szóval, pàrteràpia, mert segítség kell,,,
De nem akarta, azt felelte, hogy egy idegennek mondjuk el mi abajunk?
Hàt....
Nem ez a lényege? 0àrtatlan személy, szakember, aki ràvilàgit ,s megoldást találni a gondunkra!?
Nem akarta!!!
Újra utt a kérdés,vajon miért???
Hisz ha àrtatlan, akkor bennem a hiba, s meggyógyíthat engem. S újra boldogok lehetünk.
Várom a hozzàszólàst ezutàn is.
7- és nek.
Ha ennyit tudtál kiszedni a sarokból, akkor olvasd újra kérlek az egész oldalt.
DE TESZEK HOZZÀ, akkor mèg információt is.
A vita kipróbálása után nem ment oda dolgozni, ha ártatlan, akkor ő ràngat el a munkahelyre .
De még valami, mondtam menjünk együtt bèdre oda ahol dolgozik, s rendelünk, s mwglàtjuk.
Nem jött el velem, nem akar vitát.
De a legszembetünőbb, az az, hogy a főnöke, fel sem hívott hogy menjünk ki együtt a nejemmel, hisz ezt tisztázni kell, mert a legjobb embert veszti el, aki alap pillér neki a konyhán, ugyanis ez egy ètterem.
Szóval sem a nejem nem vitt oda, sem onnan nem hívtak fel.
A facebookon, a főnöke profilját nèzta nap mint nap. Reggel 6- kor. Délben, este, s volt hogy èjjel is.
Azt mondta a menű miatt, meg a kommentár az ètteremhez.
de ez így nem tiszta nekem.
Mert nem az ètterem oldalát nézte, hanem a személyt!!!
Szóval?
Hogyan tovább?
Én kipróbálnám az ajánlatát, játssza a lotyót.
Nem járnál te sem vele rosszul, és ő sem. Te úgymond büntetnéd, ő bünhődne, vezekelne és kárpótolna. Ez elsőre persze gonosznak tűnhet, de nem feltétlenül az. Egyrészt te kapnál ami jó, ő pedig ha van bűne azt küzdhetné le magában, másrészt pedig a kárpótlás tökéletes ok lenne arra, hogy lotyó legyen ami lehet akár rejtett igénye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!