Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ennyire idióták, akik együtt maradnak megcsalás után?
Amit megértek, az az, ha anyagi okokból maradnak együtt, vagy ha nagyon kicsik a gyerekek. Mert pl ha van egy közös hitel még 15 évig, vagy nőként van egy 2 éves és egy 3 hónapos gyereked pl, akkor tényleg nagyon rosszul járnál, ha vége lenne. Úgyhogy ezeknél az eseteknél van indok az együtt maradásra.
De szánalmasnak tartom azokat, akik együtt maradnak azzal, aki csalja őket, és konkrétan nincs semmi, ami összeköti őket. Együtt vannak pár hónapja, egy éve, még együtt sem laknak akár, vagy max albiban, egy fél nap alatt ki lehet költözni, plusz ha fiatalok, akkor meg főleg rengeteg idő és lehetőség van normális kapcsolatot találni. Mennyi idő túltenni magad egy szakításon? Fél év? Nagyon max egy év, de már az is súlyos eset. Egyszerű, nem kell beszélni egymással, el kell telnie időnek és jobb lesz. De most komolyan, meg akarnak ezek menteni egy amúgy is szar kapcsolatot, amiben pár hónapja vannak csak benne?
Ismerek olyat, aki egy év után tudta meg, hogy a barátnője rendszeresen félrekefél az exével. Erre mi volt a reakció? Vele maradt és elvette feleségül. Extrémebb esetet is ismerek, ott a nő volt csalva, szintén kb 1 vagy max másfél év után derült ki, hogy konkrétan másnak csinált gyereket. Erre nem szakított, hanem hozzáment és csináltak közös gyereket is. Na de jöjjön egy pár hónapos kapcsolat példa az ismerősi körömből, ott 3 hónap után volt megcsalás, még csak le se ba.szta a srác, ment tovább a kapcsolat. Kérdeztem tőle, mert jóban voltunk, hogy amúgy hogyhogy elnézted neki? Ja, hát alig voltunk együtt 3 hónapja, ez nagyon az elején volt. Ahaaa... A legrózsaszínebb időszakban, amikor elvileg másra sem tudsz gondolni, csak a szerelmedre, megcsalod... Előbb értem meg, ha 20 év után csal meg és azt nézed el, mintha 3 hónap után. Másik srác beleolvasott a nője üzeneteibe, amiben konkrétan le volt írva, hogy szex találkozót beszélnek meg a szeretővel. Soha nem mondta el neki, eltelt azóta jó pár év és most jegyesek. Saját példám is van, én is csaltam egyszer, tiniként az első kapcsolatomban. Haldoklott a kapcsolat, én közben beleszerettem másba és vele csaltam meg. Csókolóztunk, más nem történt. Elmondtam az exemnek, aki könyörgött, hogy ne menjek el, maradjak vele, őt az sem zavarja, ha ezzel a sráccal továbbra is találkozgatok még bármi van, csak ne szakítsunk. Na ne aggódjatok, a karma visszaadta, az egy 5 hónapos kapcsolat volt, amiben megcsaltak, na én a lebukás napja láttam utoljára és ebben az 5 évben ami eltelt azóta egyszer sem akartam még csak beszélni sem vele, nemhogy összejönni újra.
Hogy tudnak ennyire hülyék lenni egyesek?
Pszichológiáról hallottál már? Az ember mérlegel, hogy SZERINTE melyikkel jár jobban, és azt gondolja, hogy azzal, ahogy dönt.
Ne kérdezd tőlem, nem én mondom, hogy ez a racionális megoldás, az adott személy gondolja ezt.
Mert az egyedulallo embereket sajnaljak. Meg ha ki sem mondjak, mindig van egy felejuk iranyulo sajnalat, miszerint ok maganyosak. Mert sokak szerint a parkapcsolat/hazassag a normalis, a termeszetes, az elet rendje, nem az, ha valaki egyedulallo. Mert regen a notlen/hajadon embereket leneztek, kikozositettek, kibeszeltek a hatuk mogott: “Jaj a maris/ferenc egyedul van evek ota, a kutyanak se kell, biztos flepnis”
Igy az emberek -akiknek megfelelesi kenyszeruk van- ezt elkerulven inkabb beleroppannak egy szar hazassagba, kapcsolatba. Pedig egyedul lenni lelekemelo is lehet.
Egyetértek, én is annyi ilyen személyes helyzettel találkoztam, hogy eszem megáll. Szánalmasnak tartom őket, kedvencem, amikor mindent rátolnak a harmadik félre, ők meg megvigasztalják egymást, és mennek együtt tovább. Hatalmas balhé persze kell, belevonni fűt-fát, meghallgatni a sok tanácsot hogy “te jobbat érdemelsz”, “hagyd ott”, majd mindenre fittyet hányva visszatáncolni.
Majd csodálkozni, miért van a sok veszekedés, féltékenység.
A házasság, gyerek meg szerintem csak kompenzálás.
Exem az új nőjét most mint kiderült, évekig csalta ugyanazzal a nővel. A nője megtudta, cirkusz a köbön, majd 2 hónap múlva kép a facebookon az eljegyzési gyűrűvel. De család, barátok rég elfordultak, ki lesz a tanú, kérdezem én? A munkatársak?
Szóval érdekes állatfaj az ember. Nem állunk a kihalás szélén, bár értem társas lények vagyunk, de mégis néhányan bohócot csinálnak magukból, mert mint egy drog ragaszkodnak a f.oshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!