Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha tegyük fel megcsalod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegyük fel megcsalod a párod, de ő úgy érzi, hogy megcsalod és mondogatja neked, akkor ha van valaki akivel fixen meg tudod csalni te maradnál továbbra is a párod mellett?

Figyelt kérdés

20-as éveitekben vagytok, nem laktok együtt, semmi komoly nem köt össze vele.

Ő érzi hogy megcsalod, konkrét bizonyítéka nincsen.

Viszont ha te tényleg meg tudod csalni rendszeresen egy vagy több valakivel akkor te a párod mellett maradnál?

Egy héten többször is rád bizonyítja. Te tagadod.

Elhagynád?

Ha nem akkor mi okból maradnál így is mellette?

2018. dec. 29. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem csalnék meg senkit, ha valakit képes lennék megcsalni, szimplán otthagynám, minek álldogáljak a hígfosban továbbra is.
2018. dec. 29. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Annyira tudsz kérdést fogalmazni, mint amennyire hűséges vagy... Fú, hányingerem van az ilyen emberektől "fixen megcsalni"

nem köpöd le a tükröt, amikor reggelente belenézel?

2018. dec. 29. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Húúúúúúúú, nem tudja bizonyitani, ugyan akjkor hetente többször is bizonyitja.

?????????

2018. dec. 29. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem. Mintha hiányoznának szavak, vagy lenne egy két elírás a kérdésben. Vagy ha pusztán faramuci az egész akkor: a megcsalás akkor is megcsalás ha kiderül. Vagy téged neked csak addig fér bele amíg titokban marad? Végülis el tudom képzelni, hogy valakinél ez így már nem fér bele... De ezt csak te tudod eldönteni és pont azért, mert az utolsó kérdésedre a választ is csak te tudod. Te életed, te élethelyzeted, te döntésed. Annyi féle módon meg lehet csalni valakit és annyi féle okból, hogy felsorolni sem lehet. Kinél ez, kinél az menne át a rostán.. Szóval igen, van olyan szcenárió, ahol folytatnám a "játékot" és van olyan is bőven, ahol dobbantanék.
2018. dec. 29. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Arról van szó, hogy ha bármi olyat teszel, amit nem szeretnél, hogy megtudjon a párod, már vétettél. Ha bármi olyat teszel, amit nem szeretnél, ha veled tennének, vétettél.

Ha a kérdés megfogalmazodott benned vétettél.

A baratnöd jol erzi hogy nem vagy hüseges tipus.

Ha hüseges lennel maradnal az elvednél h jöhet akàrki te! hü maradsz

a pàrodhoz.

De ha szted jogos azert megcsalni mert nem bizik benned felesleges folytatni.

Ha szeretnéd azon lennél h bebizonyitsd neki h ràd szàmithat,benned bizhat...

de nem szereted,mert okot keresel arra h lelkiismeret furdalas nelkül

lefeküdj màssal...

2018. dec. 29. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Ha megcsalod a párod (csak tegyük fel) és ő állandóan azzal “idegesít” hogy te biztos megcsalod (konkrét bizonyítéka nincsen rá)

Akkor te elhagynád ha lenne kihez menni? Ha rendszeresen tudnál kivel lenni?

Ez csak feltételezés. Nem csalok meg senkit. Csak kíváncsi vagyok ha az embernek lenne hova mennie akkor maradna-e olyannal aki állandóan “idegesíti” azzal, hogy biztos megcsalod.?

Gondolom így sem érthetőbb 😓

2018. dec. 29. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Normalis ember ilyenkor szakit kerdezö!!

Nem bizik benned

az h adtal e ra akar apro okot h elbizanytalanodjon

vagy sem ezt csak te tudhatod!

Ha okot sem adtal vszinü önbizalomhiany.

Amin sokat nem tudsz valtoztatni nala

szoval v elfogadod h ilyen vagy szakitasz

2018. dec. 29. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A pasim a bizonyíték rá. Megcsal és meg veszekszek vele emiatt. De amúgy már direkt csinálom, mert megérdemli és jól esik, hogy szenved. Bármennyit b..sztatom se hagy el, mert jól tudja, hogy igazam van. Már nem sokáig vagyok vele, szóval ne kérdezzétek, hogy ha megcsal miért vagyok vele.

Kérdező, valamiért úgy érzem te a lány vagy a kérdésben és azt szeretnéd megtudni, hogy ha folyton vádolod a barátod azzal, hogy megcsal, akkor ha tényleg megcsalna lelépett volna?! Jól érzem?

A válaszom az első bekezdésben. Pont, hogy nem. Ha nem lenne sáros és te folyton féltékenykednél, már olyan messzire szaladt volna, hogy soha többet még csak a nevével sem találkoznál sehol.

2018. dec. 31. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen 8-as én vagyok a lány.

Kb minden nap fel tudok neki hozni valami apró “bizonyítékot” arra, hogy megcsal.

Nagyon sokszor veszekszünk ez miatt mégsem hagy el. Volt hogy már hagyott el ez miatt kb egy hétre csak mondtam neki, hogy megváltozok és kibékültünk.

Konkrét bizonyítékom nincs arra, hogy megcsal, csak jelek amit az ember vagy annak vesz, vagy nem.

Ti együtt maradnátok egy ilyen emberrel ha megcsalnátok és tudnátok mellette máshoz is menni?

Miért nem hagynátok el? (Jelen esetben engem)

2018. dec. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!