Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.

Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.

Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.

Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.

A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.

Most akkor nem hitt nekem?

dec. 21. 23:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
47%
Istenem,nehogy el higgyem már hogy egy két gyerekes,és egy éppen világra jött csecsecsemős ,3 gyerekes apukáról nem tudtad hogy nős és apa..3 gyerek és munka mellett kizárt hogy ne szólta volna el magát minimum egyszer.Inkább az történt hogy szakított veled,mire te ki tálaltál az asszonynak bosszúból.Szerinted ezért a nőnek meg kellett volna simogatnia a buksidat? Egy ribi vagy,mint minden olyan nő aki le áll férjes,gyerekes férfival.Persze a férfi se piskóta.
dec. 26. 18:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!