Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.

Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.

Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.

Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.

A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.

Most akkor nem hitt nekem?

dec. 21. 23:35
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy az!!!
dec. 22. 09:19
 12/41 A kérdező kommentje:

9

Mit nem értesz hogy nem tudtam?? Pár nappal ezelőttig??

dec. 22. 09:21
 13/41 A kérdező kommentje:

Jó tudni hogy a megcsaló a szent...

Én örültem.volna ha valaki elmondja hogy a férjem kavar valakivel...

dec. 22. 09:22
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Ezért nem szólunk bele más párkapcsolatába, mert a végén még te leszel a hibás, meg a sz.rkeverő.

Bármit előadhatott otthon a férj. Te másztál rá... zaklatod, stb. Jobb kimaradni ezekből.

dec. 22. 09:27
 15/41 A kérdező kommentje:

14

Hm... részletesen válaszoltam a nőnek. Küldtem másolatot az utolsó beszélgetésekből, amik egyértelműek voltak.

És mint írtam, ha valaki figyelmeztetne fordított helyzetben, örülnék neki, mert jó nagy "átbaszás" átverve leélni egy életet ilyen férfival. Ebben az esetben a boldog tudatlanság nem játszik.

dec. 22. 09:32
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

15

Az ilyen megcsalós esetek többsége azért történik meg, mert a megcsalt fél nem akar tudomást venni a történésekről, hitegei magát, félrenéz.

dec. 22. 09:57
 17/41 anonim ***** válasza:
66%

Az ilyen esetekben, amikor a szerető kitálal, az nemcsak azért van, mert jót akarna a feleségnek, hanem igenis harag, bosszú van mögötte. Egyrészt mert a férfi neki is hazudozott, másrészt mert esetleg nem őt választotta. Minden történet más.

Szerintem ebben az esetben is bosszú és főleg szarkeverés akart lenni. De a legérdekesebb, hogy nem fogadod el, sőt felháborít, hogy a feleség letiltott. Hát mégis mit vártál volna? Hogy azonnal kidobja? Ennek van egy folyamata. Van egy pici babájuk, sokkot kapott, meg kell eméssze a történteket. Nyilván veled kezdte, nem kíváncsi rád, a storydjaidra, a fotókra amiket küldtél neki valószínüleg undorral töltik el, ezért letiltott. Majd a férje következik, eljön az ő ideje is, de az már nem tartozik rád. Annál okosabb, hogy megossza veled mit szándékozik tenni, én pontosan így tennék, mint ő.

dec. 22. 10:22
 18/41 anonim ***** válasza:
51%
Meghallgatnám a másik felet is, mert mondani bármit mondhatsz, akár hazudhatsz is. Ha igaz akkor sincs jogod tönkretenni egy család életét.
dec. 22. 10:30
 19/41 anonim ***** válasza:
32%
Mindenkit jól lepontoztál, akkor is szarkeverő vagy, Remélem jól tellik a karácsonyod annak tudatában hogy "jól keresztbe tettem, jól megmondtam.."
dec. 22. 10:48
 20/41 A kérdező kommentje:

17

Nem az bàntott hogy letiltott, hanem normális stílusban írtunk, kérdezett, bizonyítékokat kért,érdeklődött ( küldtem is).az bosszantott fel mikor hirtelen engem osztott ki a semmiből. Számomra ez volt érthetetlen. Mikor már úgy éreztem lezártuk a beszélgetést.

3 gyerekük van. De ezt le se mertem ide írni(közös fotón vannak fent). Ez engem is sokkolt, mert csúnyán átvert.

dec. 22. 10:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!