Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.

Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.

Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.

Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.

A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.

Most akkor nem hitt nekem?

tegnap 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

De igen, hitt neked.

A sztori kissé ijesztő amúgy, én arra gondolnék, hogy elvette tőle a telefont/gépet a pasas, és ő írogatott neked utána a nevében, vagy ha nem, akkor az biztos, hogy behülyítette/befenyítette szerencsétlen nőt.

tegnap 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell neki bizonygatni semmit. Legbelül nagyon is tudja, hogy igaz és, hogy milyen a férje (csak ugye a büszkeség). Könnyebb téged elhordani minden sz@rnak, mint elismerni, hogy hülyét csinálnak belőle.

Ezt le kell zárni és többé nem foglalkozni velük.

ma 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként minek kavarod a xart?? Elküldted a pasit aztán annyi, nem tudhatod mi van a háttérben, lehet akár nyitott kapcsolat is.
ma 05:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, lehet tényleg, hogy akár be lett fenyítve a nő, el lett véve a telefonja, vagy egyszerűen csak megbeszélték és tiszta lapot adott a hapsinak, innentől pedig már nem kíváncsi rád, elég volt ennyi.

Szerintem te így is túlteljesítetted a "szereped", mit vártál volna egészen pontosan a sztoritól, hogy megköszöni, aztán életreszóló barinők lesztek? Nem értem. Te akármennyire jót akartál így utólag, azért csak veled történt meg a félrekrás, mindig szálka leszel.

ma 06:23
 5/7 anonim ***** válasza:

A pasi egy szemét, te meg szarkeverő vagy, lehet szép pár lettetek volna.

A feleség elsőre megértette, utánbae már csak fontoskodó szemétkedés volt, mint amikor forgatják a kést valakibe..

ma 06:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lennék szarkeverő, miközben van egy hónapos babájuk, eltitkolta a férfi. A csaj írt nekem bunkó stílusban, mintha én lennék a hibás.
ma 07:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam hogy terhes volt a csaj, a profilján láttam kèpet.

Úgy éreztem jobb ha tudja milyen emberrel él együtt.

Az elején normálisan írtunk egymásnak, utána bedurvult a nő.

Egyik kommentelőnek üzenem, nincs és nem is állt szándékomban "batátkozni ". Vele. Válaszoltam a kérdéseire, a végén kiosztott, és tiltott.

A férje pedig engem használt ki, nekem is hazudozott.

De azért én vagyok a "szarkeverő".

Részemről ennek a témának vége.

ma 07:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!