Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi volt?
Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.
Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.
Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.
Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.
A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.
Most akkor nem hitt nekem?
De igen, hitt neked.
A sztori kissé ijesztő amúgy, én arra gondolnék, hogy elvette tőle a telefont/gépet a pasas, és ő írogatott neked utána a nevében, vagy ha nem, akkor az biztos, hogy behülyítette/befenyítette szerencsétlen nőt.
Nem kell neki bizonygatni semmit. Legbelül nagyon is tudja, hogy igaz és, hogy milyen a férje (csak ugye a büszkeség). Könnyebb téged elhordani minden sz@rnak, mint elismerni, hogy hülyét csinálnak belőle.
Ezt le kell zárni és többé nem foglalkozni velük.
Jó kérdés, lehet tényleg, hogy akár be lett fenyítve a nő, el lett véve a telefonja, vagy egyszerűen csak megbeszélték és tiszta lapot adott a hapsinak, innentől pedig már nem kíváncsi rád, elég volt ennyi.
Szerintem te így is túlteljesítetted a "szereped", mit vártál volna egészen pontosan a sztoritól, hogy megköszöni, aztán életreszóló barinők lesztek? Nem értem. Te akármennyire jót akartál így utólag, azért csak veled történt meg a félrekrás, mindig szálka leszel.
A pasi egy szemét, te meg szarkeverő vagy, lehet szép pár lettetek volna.
A feleség elsőre megértette, utánbae már csak fontoskodó szemétkedés volt, mint amikor forgatják a kést valakibe..
Nem is tudtam hogy terhes volt a csaj, a profilján láttam kèpet.
Úgy éreztem jobb ha tudja milyen emberrel él együtt.
Az elején normálisan írtunk egymásnak, utána bedurvult a nő.
Egyik kommentelőnek üzenem, nincs és nem is állt szándékomban "batátkozni ". Vele. Válaszoltam a kérdéseire, a végén kiosztott, és tiltott.
A férje pedig engem használt ki, nekem is hazudozott.
De azért én vagyok a "szarkeverő".
Részemről ennek a témának vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!