Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.

Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.

Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.

Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.

A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.

Most akkor nem hitt nekem?

dec. 21. 23:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
73%

Én értem, hogy te örülnél, (illetve örültél annak), ha valaki felnyitná a szemed egy ilyen szituációban. De vedd figyelembe, hogy ő milyen helyzetben van. Felépítettek egy családot, ott van 3 gyerek, abból a legkisebb 1 hónapos! Bármi is az igazság, most úgy érezheti felborult az élete, és ezt te miattad van. Lehet, hogy lépni se tud máshová, ha elhagyná a férjét nincs hova mennie 3 gyerekkel, nem tudna megélni stb. Ki tudja mit hazudott össze otthon a férj, és kényelmesebb azt elhinni, mint amit te küldözgetsz neki. Te meg feszt “zaklatod” az igazsággal, amivel fáj szembe néznie, menekül előle. Tartsd mostmár tiszteletben, és hagyd őket békén.

Néha nem árt mérlegelni, hogy mikor teszünk jót egy igazsággal, vagy mikor tesszük vele tönkre egy ember életét. Ahogy a mondás is szól: “A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. “

dec. 22. 12:45
 32/41 anonim ***** válasza:
76%

Nem a kérdező a szarkavaró, hanem az a lelketlen, gerinc nélküli mocsok, aki 3 gyerekes apaként megy félre, és még a másik félnek is hazudozik, eltitkolja, hogy házas.

Egye meg, amit főzött.

Ja, és az nem a nőt minősíti, hogy "f.asztarisznya" volt egy ilyen véglénynek.

Ilyen moralitású, ennyire értéktelen fazon semmilyen nőnek az értékét nem árazhatja be - ennek mindenki csak f.asztarisznya, a felesége is.

dec. 22. 13:31
 33/41 anonim ***** válasza:
75%
Jogos a sértettséged,viszont pont az ilyen esetek miatt nem tartom okos lépésnek a bili borítàst.Csak te jössz ki belőle rosszul,ràadásul nem is nyersz vele semmit.Legbölcsebb és egyben legkiválóbb bosszú,ha szemrebbenés nélkül éled tovább az életed,illetve kiiktatod belőle az ilyen embereket.
dec. 22. 13:36
 34/41 anonim ***** válasza:
30%

Nem feltétlenül az jön ki rosszul ebből, aki borít.

Van millió eset, amikor a feleség kib.assza egy ilyen hatására a hűtlen senkit.

Szerintem bűn nem megpróbálni felnyitni a szemét, azt a kockázatot meg vállalni kell, hogy a feleség hülye, és még őt szidalmazza a férje helyett.

Minek kéne ezért elkerülni? Meg kéne rettenni attól, hogy akkor 2-en mondanak csúúúnyákat az embernek? :D

dec. 22. 13:41
 35/41 anonim ***** válasza:
57%

32

Igen, egyetértek.

Plusz általában ez a nagy szemfelnyitó üzenetek is bosszúval és kárörvendéssel vannak megspékelve.

dec. 22. 13:43
 36/41 anonim ***** válasza:
50%

Vele kellett volna beszélned, nem a feleségével.

De már ez van.

Átvert, vége.

dec. 22. 14:01
 37/41 A kérdező kommentje:

Elolvastad a többi kommentett.

Mikor megláttam a fotót róluk, próbáltam higgadt maradni. Utána elöntött a düh, az emlèkek, mennyit kamuzott nekem.

Írtam neki akkor 3 sms-t, rákérdeztem a dologra. Vártam semmi. Utána viberen, meg se nézte. A végére lehet rossz ötlet volt, de már felspanoltam magam.

Tegnap este ezt lezártam, mindenkit mindenhol letiltottam.

Most egyáltalán nem bízok senkiben. Főleg a férfiakban.

Sajnálom a feleségét és a gyerekeket. De ha én nem, akkor más borítja rájuk a bilit.

dec. 22. 17:00
 38/41 anonim ***** válasza:
51%
Mindjárt megsajnálunk és elmorzsolunk egy könnycseppet. Ábeleszkóbelesz
dec. 22. 17:04
 39/41 A kérdező kommentje:

39

Köszönöm szépen nincs rá szükségem. Nincs ilyen elvárásom. Lapozz tovább ha csak kötekedni tudsz....

dec. 22. 17:25
 40/41 anonim ***** válasza:
59%
#31 A kérdező sokkal több, mint te valaha is leszel, te utolsó rongydarab.
dec. 22. 19:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!