Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy az a férfi akivel kavarunk van felesége. Szépen leírtam neki mindent, bizonyítékokat(amelyben benne van ő kezdett ki velem, fotókat. Válaszoltam a kérdéseire. Megköszönte hogy pontosan leírtam mindent.

Közben a pasi hívogat, tiltom, a csaj írta tudja hogy keres engem.

Kb 10 perc elteltével a csaj elküldött... mintha vmi ribi lennék, ő nem ismer engem, ne zaklassam, ne írjak neki többet. Elég durva stílusban.

Aztán átküldtem egy beszélgetést, melyben konkrétan ott állt hogy én vetettem véget a kapcsolatnak a férfjével. Aztán tiltott a felesége.

A fotókon volt mindenféle pucérkodás, fas... is.

Most akkor nem hitt nekem?

dec. 21. 23:35
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

18 de a megcsalás az korrekt.?

Nem én vagyok a bűnös. Nem kellett volna csajoznia a felesége mögött. Nem mindegy mikor történt?

Emiatt nem érzem rosszul magam. Engem is átb..tak.

dec. 22. 10:53
 22/41 A kérdező kommentje:

19

Eddig nem pontoztam, de lehet hogy kellene😁

dec. 22. 10:54
 23/41 anonim ***** válasza:
50%

Átvert?

Oké, hogy nem volt rajta gyűrű, de 3,5 gyerek és feleség mellett tudott veled találkozgatni, hazavitt néha hozzá, hogy együtt töltsétek az időt, napközben tudtatok csevegni, ment hétvégén is hozzád, vagy szerveztetek programot.

Aztán hopp, megnézted a profilját facebookon és láttad, hogy ott virít a 3 gyereke, meg a terhes felesége mellett, miközben ti hónapok óta találkozgattok.

dec. 22. 10:55
 24/41 A kérdező kommentje:

23

Nem az ő profilján volt!!!

Sok keresgélés után találtam rá a feleségére.

dec. 22. 10:58
 25/41 anonim ***** válasza:
35%
Te nem vagy bűnös, csak xarkeverő. Szerintem ez nem képezi vita tárgyát.
dec. 22. 10:58
 26/41 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd békén őket és okulj belőle.
dec. 22. 10:59
 27/41 A kérdező kommentje:
A munkája kötetlen és rugalmas volt, szóval igen, töltöttünk együtt több időt is.
dec. 22. 11:00
 28/41 A kérdező kommentje:

26

Mivel hagyjam bèkèn őket? Magyarázd már el okoska? A pasit is tiltottam.

dec. 22. 11:01
 29/41 anonim ***** válasza:
57%
Akkor mit rinyálsz itt?? Csak nem érzelmeket táplálsz a pasi felé? Felejtsd el, legközelebb jobban válogasd meg kivel dugsz.
dec. 22. 11:04
 30/41 A kérdező kommentje:

Ez nem ide tartozik, de évekkel ezelőtt rám írt egy nő. Kitálalt. Megköszöntem neki és ennyi. Semmi durvulás nem volt a kommunikációban. Nem tiltottam, ő sem engem. Pedig éreztem a dühöt rajta.

Mivel senki nem érti meg a helyzetet amit kiírtam, részemről ennyi volt. Nem fogok foglalkozni ezzel.

Sziasztok

dec. 22. 11:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!