Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogja utasítani?
Csak illemből nem mondott nemet rögtön?
Figyelt kérdés
Ismerőstől tudtam meg, hogy a férjemet az egyik munkahelyi kollégája elhívta magához, és ő nem utasította el rögtön, hanem valami semleges választ (talán, lehet) mondott.
Lehet, hogy csak rögtön nem mert nemet mondani, de valószínűleg úgysem megy fel?
#78 Szerintem is ezt jelenti, nem kellene mindenfélét belelátni.
dec. 4. 18:27
82/91 A kérdező kommentje:
78: lélekbedöngölő lenne házas ember létére ezt mondani??? Sérül a női mivolta.. Jesszus. Az a nő tisztában van azzal hogy néz ki, ettől sérülne?
dec. 4. 18:32
83/91 A kérdező kommentje:
78: az megalázó egy nőnek, ha egy házas férfi visszautasítja? Nem akarja megalázni? Nem az a megalázó, hogy ha húzza az agyát, és végül nemet mond, ha nemet mond?
dec. 4. 18:36
84/91 anonim válasza:
Ne haragudj, Kérdező, de te menthetetlen vagy.
dec. 4. 18:45
85/91 A kérdező kommentje:
Csak rohadtul zavar, mit kell itt kertelni, ha nekem ha nem vonzó valaki, és nem akarok tőle semmit, főleg ha látom, hogy szerelmes, mert valaki ezt is írta, akkor tiszta vizet öntök a pohárba, és nen ámítom, mert ezzel megadta a csajnak a lehetőséget.
Nem volt kimondva a nem!! Aranyisak vagytok, köszönöm a biztatásokat.
dec. 4. 18:54
86/91 A kérdező kommentje:
A "meglátjuk" is ugyanazt jelenti??
Mert biztosra nem tudta mondani, hogy lehet/talán/meglátjuk... Mit válaszolt,csak, hogy semleges volt
dec. 4. 19:22
87/91 anonim válasza:
A "meglátjuk" is egy udvarias NEM, mi nők is szoktunk ilyen válaszokat adni. Nem fogod elhinni, de a filmben, amit az előbb néztem, pont erről volt szó. A pasi azt mondta, a "meglátjuk" azt jelenti, isten veled. Na ehhez mit szólsz? Amúgy meg nyugodj már meg végre, ne hagyd magad hergelni.
dec. 4. 19:44
88/91 anonim válasza:
Továbbra is amondó vagyok,ez a szituáció semmi jót nem jelent ràd nézve,és ezzel nem hergelni akarlak, csak tapasztaltam, hogy mindez a megcsalàs előszobàja...Ha valaki nem vevő valamire,a fejében sem fordul meg az igen lehetősége.Ez a talàn nekem csak a jàték,flört részét képezi,koràntsem egyenlő egy hatàrozott elutasítàssal.
dec. 4. 19:47
89/91 A kérdező kommentje:
Az jutott még eszembe, hogy mi van, ha fejben igent mondott, de mivel kimondottan szép nő, direkt kéreti magát, hogy kicsit lejjebb vigye a hölgy egóját, nehogy már ugorjon mikor hívja, közben meg majd megeszi a fene
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!