Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogja utasítani? Csak illemből nem mondott nemet rögtön?
Figyelt kérdés
Ismerőstől tudtam meg, hogy a férjemet az egyik munkahelyi kollégája elhívta magához, és ő nem utasította el rögtön, hanem valami semleges választ (talán, lehet) mondott.
Lehet, hogy csak rögtön nem mert nemet mondani, de valószínűleg úgysem megy fel?
dec. 1. 17:57
1/91 anonim válasza:
A màsik opció, hogy màr régen felugrott egy jó kàvéra...
2/91 A kérdező kommentje:
Ezt tartod valószínűbbnek?
dec. 1. 18:57
3/91 anonim válasza:
Egyből nemet kellett volna mondania határozottan, nem illemből adott semleges valaszt, ha igen, akkor meg egy töketlenke.
5/91 A kérdező kommentje:
Nekem nem, neki kolléganője.
dec. 3. 10:02
7/91 A kérdező kommentje:
6: és? Miért kérdezted? Vélemény?
dec. 3. 12:50
8/91 anonim válasza:
Hát nagyon nem mindegy hogy egy ferfihoz akar fölmenni vagy egy nőhöz. Vagy neked mindegy?
9/91 A kérdező kommentje:
Pont azért aggódom, mert nő hívta, csinos 😡ráadásul, de nem mondott neki igent!
dec. 3. 13:07
10/91 anonim válasza:
Szerintem ennyiből nem lehet tudni, hogy csak udvariasságból mondta, hogy lehet, mert munkatársnak nem akart élből nemet mondani, vagy mert gondolkozik rajta. Szerintem kérdezz rá. Az már egy jó jel, hogy nem mondott igent. De jobb ha résen vagy és tudja, hogy odafigyelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!