Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elfogja utasítani? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogja utasítani? Csak illemből nem mondott nemet rögtön?

Figyelt kérdés

Ismerőstől tudtam meg, hogy a férjemet az egyik munkahelyi kollégája elhívta magához, és ő nem utasította el rögtön, hanem valami semleges választ (talán, lehet) mondott.

Lehet, hogy csak rögtön nem mert nemet mondani, de valószínűleg úgysem megy fel?

dec. 1. 17:57
 71/91 A kérdező kommentje:
70: nem biztos, de talán így: " felugorhatnál/eljöhetnél majd hozzám" ...szünet, mosoly, férjem: talán (karsimogatás) tehát nem egy meghatárzott időpontot mondott, hogy péntek, vagy hétfő stb.
dec. 4. 12:56
 72/91 anonim ***** válasza:
77%
Pff
dec. 4. 13:24
 73/91 A kérdező kommentje:
72: ez mit jelent???
dec. 4. 13:25
 74/91 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már járt ott, vagy jár oda. Izzót cserélni.
dec. 4. 13:35
 75/91 anonim ***** válasza:
49%

Csak egy gyors kérdés.

Miért nem kérdezel rá a férjedre?

"Hallom hogy felhívott XY Voltál már nála vagy tervezel menni?

Plusz a kolleganőt is megkérdezném.

Nincs ebben semmi.

A csaj legalább fogja tudni hogy tudsz az egészről.

dec. 4. 15:03
 76/91 A kérdező kommentje:
75: semmiképpen sem, nem akarom a rokonomat sem kellemetlen helyzetbe hozni. A nővel meg én nem beszéltek, semmi közöm hozzá. Figyeltetem őket most, azt mondta unokatesóm, hogy résen lesz, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz.
dec. 4. 15:09
 77/91 anonim ***** válasza:
31%
Egy munkahelyen dolgoztok mind a 4-en?
dec. 4. 15:16
 78/91 anonim ***** válasza:
74%

Ha férjed tudja, hogy az unokatesód egy légtérben dolgozik vele, főleg, ha az egy iroda, akkor ennél talán jobban fog vigyázni.

Egyébként a férjed reakciója, hogy "talán" + mosoly + kézsimi azt jelenti a saját nyelvemen, hogy figyelj, szeretlek, mint embert, de nem vágyom veled testi kontaktusra. De ezt lélekbedöngölő lenne így a nő tudtára adni, mivel szeretem, mint embert, ezért megalázni nem akarom női mivoltában.

49/F

dec. 4. 15:20
 79/91 anonim ***** válasza:
77%

Ha meg is csal, nem ezzel a nővel, az biztos.

Viszont a nő valószínűleg szerelmes belé.

dec. 4. 15:22
 80/91 A kérdező kommentje:
79:miért vagy olyan biztos benne?
dec. 4. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!