Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elfogja utasítani? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogja utasítani? Csak illemből nem mondott nemet rögtön?

Figyelt kérdés

Ismerőstől tudtam meg, hogy a férjemet az egyik munkahelyi kollégája elhívta magához, és ő nem utasította el rögtön, hanem valami semleges választ (talán, lehet) mondott.

Lehet, hogy csak rögtön nem mert nemet mondani, de valószínűleg úgysem megy fel?

dec. 1. 17:57
 11/91 A kérdező kommentje:
Ez a kolléganő szingli, tehát kettesben lennének fent nála...
dec. 3. 13:35
 12/91 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondott neki nemet miközben kettesben lennének együtt akkor az rád nézve nagyon rossz jel. Ha úgy tartaná a helyzetet, hogy ultra ciki mert házas és NEM jön be neki mert te jössz be neki hidd el, hogy kulturált módon nemet mondott volna neki és lehet hozzátette volna, hogy többé ne hívja el mert nem lesz vevő rá a későbbiekben sem.
dec. 3. 16:30
 13/91 A kérdező kommentje:
12: köszönöm a véleményed 😟☹️
dec. 3. 16:35
 14/91 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy más lett volna ha hazaért volna és (mondjuk rá a másik kolléga nem lett volna jelen) magától megemlítette volna mennyire olcsó ribizli a nő és látnád rajta, hogy ideges, undorítónak találja a helyzetet. De mivel ilyesmi nem történt, ha nem lenne a másik munkatárs nem is tudnál az egészről és még nem is utasította el arra hajaz, hogy tetszik neki és idők kérdése mikor mászik rá. Jobban teszed ha felkészülsz arra, hogy váltok mert el fog érte hagyni, vagy arra, hogy szanaszét leszel csalva.
dec. 3. 16:41
 15/91 anonim ***** válasza:
30%
Én is megkérdeztem poénból a múltkor az egyik 35 körüli (én 50 vagyok), csinos, házas kolléganőmet, hogy "és moziba ne vigyelek?", mire legnagyobb meglepetésemre azt válaszolta, hogy "de, így munkaidőben 2-3 órát simán ráérek", szóval lehet, hogy csak poénkodtak egymással, ahogy mi is, én egyáltalán nem számítok ugyanis jó pasinak az 50 éves aputestemmel, legalábbis nem egy csinos fiatalasszonynak... 🤣
dec. 3. 16:44
 16/91 A kérdező kommentje:
15: az a párbeszéd teljesen komoly volt, az isnerősöm elmondása szerint. Ő is sutyiban, dugiban hallotta, hallgatta ki a beszélgetést.
dec. 3. 17:19
 17/91 anonim ***** válasza:
15%

A mi munkahelyünkön sokkal durvább párbeszédek mennek, mégse dug senki senkivel.

Kár ezen izgulnod.

Ha félsz tőle, hogy félrelépne, tudasd vele, hogy tudsz róla és akkor nem mer majd kezdeményezni a nőnél.

Ha meg igen, akkor akit lehet, hadd vigyék!

dec. 3. 18:27
 18/91 A kérdező kommentje:
17: azért négis lakásrahívta. Még az elfogadhatóbb lett volna, ha csak egy szóbeli flört lezajlik és ennyi
dec. 3. 18:31
 19/91 anonim ***** válasza:
76%
Ebből olyan kufircok lesznek, hogy még észre is fogod rajta venni. Döntsd el, hogy megvárod, vagy otthagyod minél előbb.
dec. 3. 18:37
 20/91 A kérdező kommentje:
18: ☹️😟de nem mondott igent neki, én csak ezzel próbálom biztatni magam.
dec. 3. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!