Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elfogja utasítani? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogja utasítani? Csak illemből nem mondott nemet rögtön?

Figyelt kérdés

Ismerőstől tudtam meg, hogy a férjemet az egyik munkahelyi kollégája elhívta magához, és ő nem utasította el rögtön, hanem valami semleges választ (talán, lehet) mondott.

Lehet, hogy csak rögtön nem mert nemet mondani, de valószínűleg úgysem megy fel?

dec. 1. 17:57
 61/91 anonim ***** válasza:
6%

Miért lenne baj, ha 30 év után megcsalna?

Lehet, hogy már 20 éve csal különböző nőkkel, csak nem tudsz róla.

Te nem csaltad még meg soha? Csak gondolatban?

dec. 4. 11:08
 62/91 anonim ***** válasza:
82%
#55 Nő vagyok, jóval idősebb nálad, megértem már egyet-mást. Csak azt tudom ismételni, hogy te ismered a férjedet, te tudod, kell-e ilyesmiől tartanod. Az, hogy megsimogatta a karját, nem jelent semmit, így próbálta enyhíteni az elutasítást. Kár volt ide írnod, itt csak jól felidegesít a sok elhagyott feleség.
dec. 4. 11:18
 63/91 anonim ***** válasza:
86%

Én még mindig erőltetettnek érzem a kérdést.

30 éves házasság alatt ez az első alkalom, hogy megingott a férjedben a hited?

Vicces lenne... 🤣

dec. 4. 11:43
 64/91 A kérdező kommentje:
63: eddig nem foglalkoztam ezzel a dologgal, hogy megcsal-e vagy nem. Persze, gondolatban milliószor megcsaltam, de ez mindegy, nem tartozik a kérdéshez. Most, hogy konkrétan tudok erről a helyzetről, ez irritál. Féltékeny is vagyok, mert egy csinos, dekoratív nő, és fiatalabb is a férjemtől vagy 10-15 évvel.
dec. 4. 12:00
 65/91 A kérdező kommentje:
62: csakhogy nekem a lehet az lehet, nem =nemmel. Ez nem elutasítás. A nem, az nem. Lehet udvariasan is, simogatás nélkül, megköszönve a meghívást, de most nem élek vele... Vagy inkább nem mennék fel, vagy szerintem nem kellene... Én így utasítok el valakit.
dec. 4. 12:08
 66/91 A kérdező kommentje:
62: engem a karsimogatás csak felbuzdítana, mégis egy testi kontaktus, egy nonverbális jel, miért kellene vigasztalásnak érteni, a talán-t pedig nem-nek?
dec. 4. 12:22
 67/91 anonim ***** válasza:
10%

"Féltékeny is vagyok, mert egy csinos, dekoratív nő, és fiatalabb is a férjemtől vagy 10-15 évvel."

Kivel csaljon meg, ha ne egy csinosabbal?

dec. 4. 12:31
 68/91 anonim ***** válasza:
79%

"eddig nem foglalkoztam ezzel a dologgal, hogy megcsal-e vagy nem"

Akkor most se érdekeljen...

dec. 4. 12:32
 69/91 anonim ***** válasza:
79%

"Persze, gondolatban milliószor megcsaltam"

Ja, neked szabad.

dec. 4. 12:33
 70/91 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan hogy hangzott el a kérdés?

Józsi, átjössz valamikor egy kávéra?

dec. 4. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!