Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megzavarodott az agyam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.

Figyelt kérdés

10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.

Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.

Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.

Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.

Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.

Nem tudom, mit tegyek.

Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.

Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.

Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.

okt. 25. 01:06
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
72%
Ha elmondod a feleségednek, lehet túl lesztek rajta együtt. Ha később nem tőled tudja meg, kalap kabát. Én ezt tenném a helyében.
nov. 5. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!