Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megzavarodott az agyam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.

Figyelt kérdés

10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.

Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.

Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.

Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.

Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.

Nem tudom, mit tegyek.

Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.

Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.

Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.

okt. 25. 01:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az történt veled, hogy a kollegina megfűszerezte kicsit az életed.A f..sz felàllt,az ész megàllt-ahogy a művelt francia mondja.🙃

Mint afféle dekoratív,àm túlságosan naiv làny a szomszéd irodàból írom neked, hogy a kolléganőd sem olyan hülye valószínűleg, mint amilyennek

làtszik! Szóval a minimum leültetni beszélgetni, bocsànatot kérni,majd otthon összekapni magad.

Szívesen!😉

okt. 25. 21:13
 32/51 anonim ***** válasza:
37%
A chat GPT válaszolt legnormálisabban. :D
okt. 25. 22:23
 33/51 anonim ***** válasza:
37%

Le vagyok döbbenve a kommenteken. Vagy ennyire rosszindulatúak, vagy ennyire hülyék írják, nem tudom eldönteni!

Jól figyelj! Ha valaha leszel annyira hülye, hogy a feleséged mellett elcsábulsz egy egyéjszakásra, soha, de SOHA ne mondd el a nejednek, ha egy kicsit is szereted!

Egy nő soha nem felejti el az ilyet, talán meg sem bocsájtja. Megmérgezed vele a családod, öröké gyanakodni fog.

A megoldás, hogy soha többet ilyet ne csinálj, és erről senkinek egy szót se többé. Az összes többi hablaty, amit itt írnak, csak bajt hoz rád.

okt. 26. 08:01
 34/51 anonim ***** válasza:
80%

Utolso, ahelyett, hogy mindenkit lehulyezel, inkabb nezz magadba.

Ha mondjuk a te lanyodrol lenne szo, akit a ferje megcsalt, arra batoritanad azt a faszit is, hogy patkany modon tartsa titokban?

Ez a joindulat szerinted ?🤡

okt. 26. 08:24
 35/51 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként jók is ezek a felelősség hárítások... Megzavarodott az agyam. :D

Véletlenül se te zavarodtál meg, nem a te döntésed volt a nyomulás, udvarlás, csók. Lehet ott sem voltál, csak az agyad. :D

Szerintem úgy az első lépés lehetne az, hogy - legalább magadban - felelősséget vállalsz azért, hogy igen, én vagyok a hunyó.

okt. 26. 08:29
 36/51 anonim ***** válasza:
61%

34

Na igen, jó kérdés!

Vajon mit mondanának sokan, ha a lányuk férjéről lenne szó, aki a kolléganővel kavarászott.

Plusz ugye a fenti kérdésben is benne van, hogy bőven lát rá lehetőséget a Kérdező, hogy a jövőben is esélyes, hogy "megzavarodik az agya":D.

Nem pedig az, hogy ilyet soha többé nem akarok tenni vele...

okt. 26. 08:31
 37/51 anonim ***** válasza:
75%
Teremtes koronaja, ha megzavarodott az agyad, vallalj felelosseget erte. Ha nem is mondod el, a feleseged tuti eszreveszi rajtad, hogy van valami. Latszik, hogy nyomaszt valami. Nem vagyunk hulyek, kiszurjuk. A nodon mulik, elengedi e vagy addig nem hagy beken, amig el nem mondod. Persze hazudhatsz ebben is, de akkor nezz magadba, milyen ember vagy? Egy hazug? Ilyen peldakep akarsz lenni a fiadnak? Ezt a fajta viselkedest akarod peldakent a gyerekednek?
okt. 26. 08:59
 38/51 anonim ***** válasza:
15%
Itt nincsen moderáció?!
okt. 26. 12:32
 39/51 anonim ***** válasza:
40%
Én a nőt sajnálom akivel majdnem kapcsolatod lett. Annyi a minimum, hogy megbeszéled vele mi is történt tulajdonképpen. A feleségemnek nehogy mondj valamit is. Nem volt ez olyan fajsúlyos dolog, hogy kockára tedd a jó házassagodat.
okt. 26. 14:31
 40/51 anonim ***** válasza:
40%

34: Ha lányom lenne, akkor a leginkább kussoljon a férje, ha megbotlik. Amit a kérdező csinált, az még botlásnak is kevés, akkor pláne. A család békéje fontosabb, mint a későn ébredező lelkiismeretének a nyugalma. Ha igazi férfi, dolgozza fel magában, és többet ne csináljon ilyet.

A bohóc emojikat meg tartogasd a magadfajtáknak!

okt. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!