Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiküszöbölni azt, és ne egyedül epusztulni, hogy ne mindig az legyen, akinek én tetszem az nekem nem, és aki nekem tetszik, annak én nem? Már megzavarodok emiatt (volt már 4 párom, de mind-mind kompromisszummal). 35 F
Figyelt kérdés
Most is ez volt, ez csak példa. Alapjáraton nem érdekelnek a gyerekes 30-as édesanyák (csak a gyerektelenek), de az elmúlt 2 évben 3 ilyen nő is odavolt értem, állandóan próbálkoztak (egyetemről, munkatársnő), de valami hiányzott. Most pedig itt a 4. ilyen édesanya, munkatársnő, egy gyerekkel, de észre sem vesz bármit teszek. Tehát ha úgy vesszük 4 nő, 3 aki akart az nekem nem kell, most meg itt az egyetlen akiért megőrülök, az meg eddig 2 szer is elutasított finoman. Borzasztóan megvisel. Mondom ezt a gyerekes anyukákra sarkítva, alapjáraton a gyerektelenek érdekelnek, de sajnos nem nagyon találkozok szingli, gyerektelen 30 assal, mert 25 ezres kisvárosban élek. Tanács? Tudkmáljam tovább magam arra a 38 éves hölgye, aki iszonyúan bejön nekem? Az a baj, hogy a faceen is 120 likeok vannak a képei alatt, rengeteg pasi ír neki. Bár gondolom 10/9 szexelni akar, én meg ugye benne vagyok a korban, komolyat akarok, engem meg elutasít mindig. Szörnyű érzés.2020. dec. 14. 20:35
1/12 A kérdező kommentje:
Plusz ugye egyre rosszabb, bár sportos vagyok, de egyre kevésbé néznek meg a nők. Még 4-5 éve kb minden 4. erősen végigpásztázott az úton, ha mentem vagy egy bevásárlóközpontban, most már alig látok 1-2-t. Rettenetes ezt megélni. Hiába edzek többet, normálisan étkezem, a kezdődő kopaszodás és ráncosodás engem is elért.
2020. dec. 14. 20:37
2/12 A kérdező kommentje:
Ennek a hölgynek az írásában teljesen magamra ismertem, ugyanez lett velem is kevéske 4 év alatt, hogy szinte 32 évesen randiból randiba mentem, kevéske 4 év után meg elutasítás elutasítás hátán csak. Hihetetlen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. dec. 14. 20:39
3/12 anonim válasza:
Keresni kell az alkalmat, mindaddig "válogatni" a kínálatban, amíg végre valakivel egy húron pendülsz. Nem szabad elkeseredni. Az igazi pár keresése türelem kérdése is.
4/12 A kérdező kommentje:
A gyerekes anyukákon kívül is ez volt. Volt 4 párom, bejöttek. De ezzel ezek a nők annó visszaéltek. Meg piedesztálra emeltem őket, ajándékok, vittem ide-oda a feneküket mindig, kifizettem helyettük az albérleti díjakat, stb. És visszaéltek vele, mind a 4 nő. Egyik hisztis lett, és hazudós, másik az exét kereste bennem 1 évig (aki full magabiztos pasi volt és első szerelem), a másik kettő meg 1-2 év után mondta, hogy nincs meg a kémia, közben mind a kettő menet közben meg is csalt. Borzasztóan elbánt velem az élet úgy érzem. Sokszor érzek rejtett dühöt és nehéz megálljt parancsolni, hogy ha megint ez van, hogy a nekem tetsző nő elutasít, akkor ne mondjak neki olyat, hogy élni nem lesz tovább kedve (nem tehet róla, tudom jól). Mindig vissza kell fognom magam, de nem vagyok már 20 éves, hogy csak úgy próbálkozzak ezerfelé és ugráljak ágról-ágra.
2020. dec. 14. 20:50
5/12 anonim válasza:
Ott követted el eddig a hibát, hogy a tenyereden hordoztad őket ide-oda, albérletüket fizetted stb.
Ha újabb elutasítást kapsz, nehogy megsértsed őt. Vedd tudomásul, hogy nem vagy az ideálja. Neked sem tetszik minden nő, akit meglátsz az utcán. A párkeresés válogatásból áll. Jól jegyezd meg.
Ffi.
6/12 A kérdező kommentje:
Ja, akkor majd 50 évesen is ott leszek a piacnál és válogatok...
2020. dec. 14. 21:16
7/12 anonim válasza:
Hát ez az. Te is olyan nőre csorgatod a nyáladat, aki olyan jól néz ki, hogy Fb-on is tolonganak érte. Nyilván ő meg olyat akar, akinek van haja. Nincs ebben semmi igazságtalan, az élet ilyen szar.
8/12 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a hajas dolgot (azt csak úgy mondtam), nem hiszem h 38 évesen olyanra csorgatná, ebben a korban alig van már hajuk, vagy őszek a férfiak. Egyszerűen más az esete. Annyira azért nem jó nő már ennyi idősen.
2020. dec. 14. 21:24
9/12 anonim válasza:
Ha annyira nem jó nő, miért írnak neki annyian? Én nem nézek ki rosszul, és senki nem ír rám soha. Mondjuk igaz, hogy a kutyám a profilképem, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy özönlenének az üzenetek, ha magamat tenném ki. És igaz, hogy a kapcsolati státuszom sincs kint. Szerintem azért elég sok pasinak van még haja 40 éves korban.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem azért elég sok pasinak van még haja 40 éves korban. (3 ból 1 nek a felmérések szerint) De kérem, hagyjuk már ezt a hajas dolgot jesszus. Nem számít. Ezer kopasz ismerősöm van szép nővel. Nem ez számít. Egyszerűen más miatt van ez.
2020. dec. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!