Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kiküszöbölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiküszöbölni azt, és ne egyedül epusztulni, hogy ne mindig az legyen, akinek én tetszem az nekem nem, és aki nekem tetszik, annak én nem? Már megzavarodok emiatt (volt már 4 párom, de mind-mind kompromisszummal). 35 F

Figyelt kérdés
Most is ez volt, ez csak példa. Alapjáraton nem érdekelnek a gyerekes 30-as édesanyák (csak a gyerektelenek), de az elmúlt 2 évben 3 ilyen nő is odavolt értem, állandóan próbálkoztak (egyetemről, munkatársnő), de valami hiányzott. Most pedig itt a 4. ilyen édesanya, munkatársnő, egy gyerekkel, de észre sem vesz bármit teszek. Tehát ha úgy vesszük 4 nő, 3 aki akart az nekem nem kell, most meg itt az egyetlen akiért megőrülök, az meg eddig 2 szer is elutasított finoman. Borzasztóan megvisel. Mondom ezt a gyerekes anyukákra sarkítva, alapjáraton a gyerektelenek érdekelnek, de sajnos nem nagyon találkozok szingli, gyerektelen 30 assal, mert 25 ezres kisvárosban élek. Tanács? Tudkmáljam tovább magam arra a 38 éves hölgye, aki iszonyúan bejön nekem? Az a baj, hogy a faceen is 120 likeok vannak a képei alatt, rengeteg pasi ír neki. Bár gondolom 10/9 szexelni akar, én meg ugye benne vagyok a korban, komolyat akarok, engem meg elutasít mindig. Szörnyű érzés.
2020. dec. 14. 20:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De nyugi, van még hajam bőven, kis ördögszarvam van csak, hogy megnyugodj, hogy nem valószínű, hogy ez a baj.

[link]

[link]

De ugye ezer más gond is lehet, ami miat nem kellek azoknak, akik nekem kellenének...

2020. dec. 14. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tényleg van hajad. Ez biztos nem gond.

Ennyiből úgyse fogjuk kitalálni. Nem tudjuk, mit jelent az, hogy finoman próbálkoztál, ő meg elutasított.

Valószínű az van, hogy nincs túl egy pasin és senkinek esélye sincs nála.

2020. dec. 15. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!