Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.
10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.
Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.
Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.
Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.
Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.
Nem tudom, mit tegyek.
Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.
Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.
Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.
41: Te vagy az, aki nem érzi a dolgok súlyát. Csak mész az elveid után, mint az ökrösfogat. Azt vedd figyelembe, hogy egy súlytalan botlás után súlyos következményei lehetnek, ha a feleség megtudja.
Hülye volt a kérdező, ezt ő is belátta. Remélhetőleg értékeli annyira a családját, hogy nem lesz következő.
A bohócfejet meg tudod... a játszópajtásaidnak leszel szíves.
41, te pszichopata, vagy gyengeelméjű vagy?🤔 mert vagy az értelem, vagy az empátia hiányzik…
Vagy te minden szabálysértést bevallasz, amit mondjuk a közlekedésben vétesz és mész a rendőrségre, hogy ez az ő érdekük, hogy tudjanak róla?! Gondolkozzál már egy kicsit, ha megy bmeg…
45, még mindig nem megy át a lényeg… de legyen ez a te bajod, csak ne okozz vele kárt másoknak! Mert gondolom ezt magasról leszarod…. !
Fekete-fehér, mindent-vagy semmit gondolkodás között van egy elég tág zóna…. Szélsőségekben egészséges ember nem gondolkodik. Elolvastad az AI válaszát?! Mert profin összerakott és mentes mindenféle érdektől, amit a te hozzászólásodról nem mondhatunk el… ugye ?!
Az emberek nem gepek, tapasztalatok es erzelmek alapjan valaszolnak.
Nem, nem kovetek el “szabalytalansagot”, es ha megeskuszom valakinel, hogy huseges leszek hozza, akkor nem csinalok segget a szambol.
Vannak ilyen hozzad hasonlo gyenge tartasu es erkolcsu emberek, es vannak azok, akik egeszseges ertekrenddel rendelkeznek.
Nem fogok veled vitatkozni, mert teljesen felesleges.
Erdekes modon itt rajtad kivul mindenki egy velemenyen van…
Teljesen felesleges vitatkozni, mert pontosan tudom a hátteret, ami alapján írsz! Egy kapcsolatban nem a hibák felvállalása a nagy dolog! Egy kapcsolatban a szeretet, a kitartás, a közös fejlődés és leginkább a közös boldogság a legnagyobb dolog! És mindezekhez szükségeltetik a bölcsesség is! Ami példák az, hogy tudja az ember, hogy mi az, ami előreviszi a kapcsolatát és mi az, ami fájdalmat és kárt okoz a másiknak! A lelkiismeretével meg mindenkinek magával kell elszámolnia, hívő esetén az égiekkel. Nem ráterhelni mindent a házastársra és tőle válni a feloldozást! Én így gondolom és látom, hogy ez hasonló egy érdekmentes AI válaszhoz is!
Nem fogok olyat tanácsolni egyetlen embertársamnak sem, amiben biztos vagyok, hogy bajba sodorja és kárt okoz több embernek! 44 évesen 20 év boldog házasság után teszem mindezt a férjemmel egyetemben, aki szintén olvassa a válaszokat. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!