Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.
10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.
Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.
Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.
Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.
Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.
Nem tudom, mit tegyek.
Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.
Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.
Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.
tippek:
1 esetleg csak ki akartad próbálni meg tudnád e szerezni
2 nagyon jó nyári ruhái voltak, az ősziek pedig rémesek
3 rossz volt a csók
4 megszólalt a lelkiismereted
stb
Mindenesetre sajnálom a feleséged, ez nem fog neki jól esni.
Gondolom egy fantázia volt, amikor pedig már megkaphattad volna hirtelen nem volt értékes számodra, és érdektelenné vált.
Mindenestre nem szép dolog játszani más emberek érzelmeivel, és az a minimum, hogy bocsánatot kérsz a kolléganődtől, majd tisztázod vele, hogy mivel házas vagy jól átgondoltad és nem szeretnél semmilyen viszonyba keveredni. Épp időben kaptál észbe, és nem azután ignorálod a másik nőt miután megdugtad volna, úgyhogy ez szerencsésebb helyzet.
Elkezdődött a kapuzárás.
Kemény házasnak lenni a mai világban, mert a hűséges házasságot nem nagyon reklámozzák. Kapuzáráskor előfordul, hogy megbolondul apa, anya. Olyan kannak érzi magát a férfi, mint tini korában, olyan tüzesnek a nő, mint amilyen mindig is szeretett volna lenni. Ha ehhez megtalálja a megfelelő embert, akkor jönnek a tettek. Valakinél botlás, másnál hurrikán, ami szétcincálja az addigi életét.
El kell mondani a csajnak normálisan, hogy belebolondultál, de nem akarod megbolygatni a házasságodat. Nem lesz könnyű együtt dolgozni, pont ezért alapszabály, hogy házinyúlra nem lövünk. De most már ez van, túl kell lépni rajta, asszonynak meg mindent következetesen és kitartóan tagadni! Soha, de soha ne ismerd be azt a randit, ha hosszú házasságot akarsz!
te maradtál egyedül 5-ös mert ennyit értél.
Bár a szövegedből ítélve nem csodálom....
A kérdező szereti is a feleségét, nem is lépett tovább.
Ha nem egy nagypályás hisztérika a nő, valószínű megbocsájt, normális tálalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!